Marian Crușoveanu, deputat PNL: „Misiunea noastră, ca partid, este să readucem Constanța în top”

Alegerile s-au încheiat. Continuarea proiectelor de dezvoltare rămâne obiectivul major al filialei PNL Constanța, a declarat Marian Crușoveanu, deputat și secretar general al PNL Constanța.

„Alături de noul președinte al Consiliului Județean, Florin Mitroi, și de primarii PNL din județul nostru, vom continua să realizăm ceea ce ne-am propus în campania electorală: accesarea de fonduri, investiții și dezvoltare. Misiunea noastră, ca partid, este să readucem Constanța în top. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată candidaților PNL! Mergem mai departe!”, a declarat acesta, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ei vor fi consilierii județeni ai Constanței

joi iun. 13 , 2024
Consiliul Județean Constanța va fi format, în urma alegerilor din iunie, din reprezentanții a patru partide: PSD, PNL, ADU și AUR. Iată cum se împart mandatele: Astfel, din octombrie, Consiliul Județean Constanța va fi format din: Partidul Național Liberal Partidul Social Democrat Alianța Pentru Unirea Românilor Alianța Dreapta Unită – […]

V-ar putea interesa și: