Marian Crușoveanu, deputat PNL: „Ne ținem de cuvânt! Fără taxă pe podurile dunărene”

Marian Crușoveanu, deputat PNL, are o veste foarte bună pentru toți locuitorii Dobrogei, în special pentru conducătorii auto.

„În cadrul Comisiei pentru Transport și Infrastructură, din Camera Deputaților, am adoptat proiectul de lege care prevede anularea taxei de pod. Proiectul de lege, inițiat de colegul meu, Bogdan Huțucă, în urmă cu aproape 3 ani, devine, într-un final, realitate, astfel că această taxă discriminatorie față de conducătorii auto și mai ales față de agenții economici /transportatori va fi eliminată. Alături de colegii din comisie, am dat aviz pozitiv pentru acest act normativ, deoarece dobrogenii care trec peste podurile Cernavodă – Fetești și Vadu Oii-Giurgeni plătesc o taxă suplimentară, care a fost instituită doar din rațiuni pur financiare.”, a declarat Marian Crușoveanu.

Deputatul afirmă că această suprataxare nu reprezintă altceva decât o dublă taxare a celor care plătesc deja rovinieta.

„Prin anularea acesteia, instituim o stare de normalitate, iar alături de colegii mei din #PNL, ne ținem de cuvânt față de ceea ce am promis: fără taxă pe podurile dunărene! Mai mult, prin adoptarea acestui proiect de lege, reparăm o nedreptate făcută dobrogenilor.”, a mai subliniat Marian Crușoveanu.

Marian-Crusoveanu
Marian Crușoveanu

Liberalul a menționat faptul că, pentru a nu afecta bugetul de investiții și reparații, instituit de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a susținut, în cadrul comisiei, ca anularea taxei să fie aplicată, începând cu anul viitor.

„Din rațiuni pragmatice, continuarea investițiilor în infrastructura rutieră este prioritară pentru România, pentru că astfel putem da o șansă la dezvoltare țării noastre. Din acest motiv, anularea taxei, începând cu anul viitor, este un mod corect de a ține cont de toți factorii implicați.”, a punctat parlamentarul constănțean.


Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • Constantin Gheorghe

    Offf! Ideea este genială! Dar ce aveți măi fraților, toți! Nu sunteți pe faza care trebuie! Fă legea, dă legea, aplic-o, construiește, finiseaza, admiră oamenii care te apreciază, și spune-le: “vă place?eu am făcut-o, sunt de la PNL!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.