Marian Crușoveanu, deputat PNL: „Portul Constanța nu va fi listat la bursă!”

Au apărut, în ultima vreme, întrebări și speculații referitoare la soarta Portului Constanța. Au existat voci care spuneau că va fi privatizat prin listarea la bursă. În timp ce unii acuzau, alții se interesau pentru a putea oferi informații corecte și complete.

Așa a făcut și deputatul PNL Marian Crușoveanu, membru în Comisia pentru Transporturi și Infrastructură, care a declarat, astăzi, tranșant: „Portul Constanța nu va fi listat pe bursă!”

„De când a apărut subiectul referitor la listarea pe bursă a portului Constanța, am adresat întrebări, în calitate de deputat, atât reprezentanților companiei, cât și ministrului Transporturilor, pentru a afla care este situația privind acest obiectiv strategic al României. În urma întrebărilor adresate, am primit un răspuns oficial conform căruia, în momentul de față, nu există situația în care C.N. Administrația Porturilor Maritime Constanța S.A. să figureze pentru listarea la bursă.”, a precizat parlamentarul liberal.

„Prin acest răspuns, Ministerul Transporturilor combate toate subiectele false lansate de opoziție, iar, într-un final, portul rămâne în Constanța, nu pleacă nicăieri, iar activitatea economică urmează să crească prin investițiile masive pe care le va face coaliția de guvernare. Având în vedere că este o pușculiță economică extrem de importantă, subiectul privatizării portului este reîncălzit periodic, dar finalitatea este una clară: Portul Constanța rămâne al României!”, a subliniat Marian Crușoveanu.

Vă recomandăm și:


Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.