Marian Crușoveanu, deputat PNL, se ține de cuvânt. A început demersurile oficiale pentru drumul expres spre sudul litoralului

Marian-Crusoveanu

Marian Crușoveanu, deputat PNL, a promis în campania electorală că va duce la bun sfârșit mai multe proiecte. Printre ele, construirea unui drum expres care să lege municipiul Constanța de sudul litoralului, benefic atât pentru constănțeni, cât și pentru turiști.

Se ține de cuvânt și muncește la proiect încă din primele zile ale mandatului.

„În campania electorală, am vorbit și am insistat asupra acestui subiect, pentru că cei care locuiesc în sudul litoralului, la fel ca și turiștii care vin în județul nostru, întâmpină ambuteiaje, ore în șir, în sezon. Drumul expres este o soluție care vine, atât în sprijinul locuitorilor, cât și al agenților economici, mai ales că va însemna o economie de bani și de timp.

În calitate de deputat și de membru al Comisiei de Transport și Infrastructură din cadrul Camerei Deputaților, am început demersurile oficiale privind grăbirea aplicării unor soluții pentru #alternativaTechirghiol sau drumul expres spre sudul litoralului.”, a precizat parlamentarul PNL.

Acesta a subliniat că, în momentul de față, există cel puțin două variante ale acestei rute, pe care le-a discutat chiar astăzi cu directorul Direcției Regionale de Drumuri şi Poduri Constanța, dar și cu specialiști și reprezentanți ai unităților administrativ teritoriale direct implicate. Zilele următoare, aceste întâlniri vor continua, astfel încât să găsească împreună, într-un timp extrem de scurt, varianta acestei rute spre sudul litoralului.

„Aceste demersuri oficiale, din calitatea mea de deputat, vor continua, astfel încât să putem avea soluții rapide, optime, de infrastructură, care să vină în sprijinul turismului de pe litoralul românesc.

În activitatea mea, voi insista pe lângă reprezentanții locali, dar și pe lângă miniștrii de resort, asupra acestui proiect, în vederea aplicării unei soluții cât se poate de rapide, astfel încât să putem vedea lucrările începute.”, a mai spus Marian Crușoveanu.

Parlamentarul constănțean se află la primul mandat.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.