Marian Crușoveanu, deputat PNL: „UMC ar trebui să rămână o emblemă pentru marina civilă”

Universitatea Maritimă din Constanța ar trebui să rămână o emblemă pentru marina civilă a Constanței, consideră Marian Crușoveanu, deputat PNL.

„Subiectul fuziunii cu celelalte universități ar trebui analizat atât din perspectiva avantajelor, cât și din cea a dezavantajelor, astfel încât să nu pierdem această tradiție frumoasă construită în cele peste 3 decenii de existență.”, consideră acesta.

Prin prisma activității parlamentare, Marian Crușoveanu va depune, alături de colegii săi, tot efortul necesar pentru a proteja interesul comunității academice și al studenților.

„Această instituție de învățământ superior merită tot interesul din partea decidenților la nivel central, pentru a nu se lua decizii în grabă, sub impulsul momentului, decizii ce ar putea crea anumite situații nefavorabile profilului de marină civilă. Știm bine că, de-a lungul anilor, marinarii au fost o carte de vizită pentru România, dar mai ales pentru Constanța. De aceea, o dezbatere mai largă pe acest subiect, în spațiul public, ar ajuta pentru o înțelegere mai bună a situației create.”, a mai precizat acesta.

Recomandare:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bogdan Huțucă, PNL: „Ar fi păcat să pierdem o universitate care, de-a lungul anilor, s-a consolidat ca un centru educațional de excelență, doar pentru unele posibile avantaje cunoscute doar în culise”

Dum nov. 13 , 2022
Parlamentarii PNL Constanța vor întreprinde acțiuni comune pentru ca interesele comunității academice și ale Universității Maritime Constanța, a anunțat, duminică, deputatul Bogdan Huțucă, președinte al Organizației Județene. „Urmăresc cu atenție dezbaterea care există pe plan local referitor la fuziunea Universității Maritime Constanța cu Universitatea Politehnica București și cu Universitatea din […]

V-ar putea interesa și: