Marian Crușoveanu, deputat PNL: „USR-iștii sunt duplicitari și ar face orice pentru a obține amânarea sau chiar blocarea aderării României la spațiul Schengen”

Marian Crusoveanu

Subiectul aderării României la spațiul Schengen este de o importanță majoră pentru România, mai ales că așteptăm, de mai bine de 10 ani, ca țara noastră să adere la acest club select care are avantaje pentru toți cei care călătoresc în Europa.

„Această temă are o miză crucială pentru tot efortul făcut, de a îndeplini condițiile tehnice. În același timp, blocarea aderării de către cei de la USR este la fel de importantă, deoarece, conform logicii conducerii acestui partid, nerealizarea acestui obiectiv de către Guvern va însemna o nereușită pe care ei o pot exploata electoral. Cam în acest fel se traduce denigrarea pe care o încearcă aceștia în fața instituțiilor europene, atacând demersurile României de a finaliza acest acord de liberă circulație. Sunt convins că românii ar fi apreciat mult mai mult dacă liderii USR ar fi încercat să îl convingă pe colegul lor din Olanda să aibă o poziție pozitivă față de acceptarea României în Schengen.”, a declarat Marian Crușoveanu, deputat PNL de Constanța.

„USR-iștii sunt duplicitari și ar face orice pentru a obține amânarea sau chiar blocarea aderării României la spațiul Schengen. Ar fi bine să nu uite că frânarii au fost mereu judecați aspru de poporul român. Nu cred că românii vor face excepție în această situație.”, a subliniat acesta.
Un comentariu la “Marian Crușoveanu, deputat PNL: „USR-iștii sunt duplicitari și ar face orice pentru a obține amânarea sau chiar blocarea aderării României la spațiul Schengen”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Cîțu, PNL: „În 2022 Ministerul Finanțelor dă mai mulţi bani pe dobânzi decât tot bugetul ministerului transporturilor, de exemplu. Este această strategia PSD de a ţine România subdezvoltată?”

mar oct. 18 , 2022
Senatorul PNL Florin Cîţu afirmă, marţi, pe Facebook, că în următoarea şedinţa a conducerii PNL va cere vot pentru analizarea activităţii Ministerului de Finanţe-PSD în 2022, acuzând că instituţia dă mai mulţi bani pe dobânzi decât tot bugetul ministerului transporturilor. Este aceasta strategia PSD de a ţine România subdezvoltată?, scrie […]

V-ar putea interesa și: