Marian Crușoveanu, deputat: „Voi cere instalarea mai multor semnalizări electronice de avertizare pe Autostrada Soarelui”

Marian-Crusoveanu

Bilanțul, în urma zilei de ieri, după cele 4 accidente în lanț care au avut loc pe Autostrada Soarelui, este următorul: 55 de mașini lovite și 57 de persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care 16 au fost transportate la spital.

„În loc ca zilele de vacanță să însemne momente de plăcere, familie și relaxare, pentru aceste persoane care veneau să viziteze litoralul românesc, vacanța s-a terminat cu un coșmar. Pe lângă faptul că mulți au suferit direct în urma accidentelor, a fost creată o coadă imensă de oameni care au așteptat, ore în șir, să ajungă la malul mării. Graba, neatenția și viteza neadaptată la trafic au creat aceste accidente, iar asta se poate traduce în lipsa de respect față de ceilalți participanți la trafic.”, atrage atenția Marian Crușoveanu, deputat PNL.

„În calitate de parlamentar al Constanței, voi adresa întrebări instituțiilor abilitate, prin care voi cere instalarea mai multor semnalizări electronice de avertizare pe Autostrada Soarelui pe timpul sezonului estival, astfel încât drumul spre mare să fie unul sigur și cât se poate de rapid. Graba unor șoferi și viteza neadaptată la condițiile de trafic pot ruina nu doar vacanța, dar și viața unor oameni.”, a mai spus acesta.

Drumul spre mare nu ar trebui să fie un calvar, ci un drum spre momente de relaxare. Situația de ieri ar trebui analizată cu mare atenție, atât pentru crearea siguranței rutiere, dar mai ales pentru deschiderea de drumuri alternative spre litoral.

„#AlternativaTechirghiol este doar o parte a soluției de drumuri alternative spre litoral. Imaginile cu această coadă kilometrică spre litoral vorbesc despre o Românie blocată, care are nevoie de dezvoltarea infrastructurii rutiere, subiect care nu poate fi amânat.”, a conchis Marian Crușoveanu.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.