Marian Crușoveanu despre Mircea Titus Dobre: „Este jenant ca un fost pion al lui Dragnea să vină și să dea lecții de bun simț”

marian crusoveanu
Marian Crușoveanu, secretar general PNL Constanța

Mircea Titus Dobre, președintele Pro România Constanța, i-a supărat pe liberali, după ce l-a acuzat pe prefectul Constanței, fostul lor coleg, că vrea să testeze pentru coronavirus turiștii care vor sosi pe litoral. Prefectul George Niculescu a spus că nu este propunerea sa, ci că aceasta vine chiar de la hotelierii de pe litoral.

Marian Crușoveanu, secretarul general al PNL Constanța, a întrebat retoric: „Cum se numește sau cum se poate caracteriza o persoană căreia, de 4 ori, în decurs de câteva minute, îi spui un lucru și el înțelege tocmai invers?” Tot el are și răspunsul: Mircea Titus Dobre.

Crușoveanu explică faptul că, în cursul zilei de ieri, la Prefectura Constanța, a avut loc ședința de lucru, unde reprezentanții operatorilor din turism și prefectul George Niculescu au discutat posibile soluții pentru deschiderea sezonului estival.

„După ce s-a încheiat ședința, prefectul Constanței, în mod transparent, a prezentat, reprezentanților mass-mediei locale, un rezumat al ședinței, în care a punctat propunerile venite și posibilele scenarii realizate de către reprezentanții din domeniul turismului. Acest lucru este absolut normal, transparent și de bun simț, mai ales că turismul este o ramură de importanță majoră pentru județul nostru. La scurt timp după ședință, s-a sesizat un domn, fost ministru al turismului, din Constanța. Acest tip a ÎNGROPAT, la propriu, cu semnătura sa, tot ce înseamnă promovarea României pe plan extern în domeniul turismului, timp de doi ani! Respectabilul domn Dobre este direct responsabil pentru blocarea turismului nostru și împiedicarea de la promovarea pe piețele internaționale.”, a spus Marian Crușoveanu.

Acesta consideră că este jenant ca „un fost pion al lui Dragnea să vină și să dea lecții de bun simț” și că este și mai jenant să dea lecții un fost ministru al turismului care, pentru postul de ministru, fiind întrebat ce îl recomandă, a răspuns: „Mama mea este director de hotel”.

Dobre ține cu dinții de „corn și de lapte”… care se pare că a ajuns la final! I-ar prinde bine puțină experiență adevărată în turism, direct la locul de muncă, unde mama sa este director de hotel. Poate în acest fel, va înțelege mai bine semnificația cuvântului ”responsabilitate”!”, a conchis liberalul.

Citește și: Mircea Dobre cere demisia prefectului George Niculescu. Prefectul îl acuză pe deputat de „manevre populiste, deloc documentate, false și trunchiate”Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie la Electrocentrale. Nu se știe când se va relua furnizarea apei calde

mie mai 6 , 2020
Electrocentrale Constanța S.A. a anunțat, printr-un comunicat de presă remis miercuri seară, că înregistrează o avarie a instalației de producere a energiei termice. „În aceste condiții, Electrocentrale Constanța S.A. va fi nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către principalul său client, RADET Constanța și, implicit, […]
electrocentrale sa cet palas

V-ar putea interesa și: