Marian Crușoveanu: „Guvernul Ciucă va relua contractele de investiții”

Marian Crușoveanu: „Guvernul Ciucă va relua contractele de investiții”

Guvernul României pregătește rectificarea bugetară pentru anul 2022.

„Cea mai importantă veste cu care vine Guvernul Ciucă este reluarea contractelor de investiții, oprite ca urmare a creșterii prețurilor materialelor de construcții. Alocarea de fonduri, prin rectificarea bugetară, este încă o dovadă de preocupare serioasă a Guvernului de a menține un climat economic stabil, predictibil, atât pentru investitori, cât și pentru antreprenorii români.”, a anunțat deputatul PNL Marian Crușoveanu.

Urmează ca rectificarea bugetară să fie făcută publică în cursul săptămânii viitoare, căci Guvernul României, în frunte cu premierul Nicolae Ciucă continuă să acorde o importanță deosebită proiectelor de investiții.

În perioada următoare, țara noastră are la dispoziție aproximativ 90 miliarde de euro, din fonduri europene, după cum urmează:

  • 10 miliarde euro, din perioada de programare 2014-2020 care se termină în 2023;
  • 80 de miliarde de euro provin din PNRR și din exercițiul financiar 2021-2027.
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cum va fi vremea în Dobrogea în următoarele zile

Tue Aug 9 , 2022
Consiliul Județean Constanța a transmis o informare a Centrului Meteorologic despre cum va fi vremea în Dobrogea în următoarele zile. PROGNOZĂ METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 09.08.2022 ORA 21:00 – 10.08.2022 ORA 09:00Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, în intensificare în a doua partea a […]
vreme meteo