Marian Crușoveanu: „În 2020, guvernul PNL a realizat cele mai mari investiții în economia românească, din ultimul deceniu”

Marian Crușoveanu, deputat PNL aflat la primul mandat, a punctat câteva din cele mai importante cifre pentru economia României.

Astfel, acesta a precizat că, în 2020, guvernul PNL a realizat cele mai mari investiții în economia românească, din ultimul deceniu: 53,1 miliarde de lei, cu 9,5 miliarde lei mai mult față de 2019, având o pondere de 5,1% din PIB.

„Am dublat investițiile! Cele mai mari investiții pentru România: 61,9 miliarde lei în 2021 – de 2,3 ori mai mult față de guvernul PSD condus de Sorin Grindeanu, care a dat celebra ordonanță 13 și care a investit în 2017 doar 26,7 miliarde lei.”, a mai spus parlamentarul PNL.

De asemenea, guvernul liberal a crescut masiv ponderea investițiilor din fonduri UE. În 2020, din cele 53,1 miliarde lei investite, 46% au reprezentat fonduri europene. În 2021, depășim pragul de 50%.

„Am promis că nimeni nu rămâne la urmă și ne ținem de cuvânt! Creștem investițiile în sănătate, pentru a-i proteja pe oameni. Sprijinim economia, prin măsuri active, precum și mediul de afaceri și industria HoReCa, pentru a păstra locurile de muncă pe timp de criză!”, a mai spus Marian Crușoveanu.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.