Marian Crușoveanu: „În 2020, guvernul PNL a realizat cele mai mari investiții în economia românească, din ultimul deceniu”

Marian Crușoveanu, deputat PNL aflat la primul mandat, a punctat câteva din cele mai importante cifre pentru economia României.

Astfel, acesta a precizat că, în 2020, guvernul PNL a realizat cele mai mari investiții în economia românească, din ultimul deceniu: 53,1 miliarde de lei, cu 9,5 miliarde lei mai mult față de 2019, având o pondere de 5,1% din PIB.

„Am dublat investițiile! Cele mai mari investiții pentru România: 61,9 miliarde lei în 2021 – de 2,3 ori mai mult față de guvernul PSD condus de Sorin Grindeanu, care a dat celebra ordonanță 13 și care a investit în 2017 doar 26,7 miliarde lei.”, a mai spus parlamentarul PNL.

De asemenea, guvernul liberal a crescut masiv ponderea investițiilor din fonduri UE. În 2020, din cele 53,1 miliarde lei investite, 46% au reprezentat fonduri europene. În 2021, depășim pragul de 50%.

„Am promis că nimeni nu rămâne la urmă și ne ținem de cuvânt! Creștem investițiile în sănătate, pentru a-i proteja pe oameni. Sprijinim economia, prin măsuri active, precum și mediul de afaceri și industria HoReCa, pentru a păstra locurile de muncă pe timp de criză!”, a mai spus Marian Crușoveanu.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nu știi ce ofertă de energie electrică să alegi? Cu ENGIE Star, ai prima factură gratuit și preț fix la energia activă tot anul

mar apr. 13 , 2021
ENGIE Romania a lansat o nouă ofertă de energie electrică – ENGIE Star. Clienții beneficiază gratuit de prima lună de consum de energie electrică, în limita a 100 de lei, precum și de un preț fix la energia activă, de 0,330 lei/ kWh, timp de 12 luni. Pe site, cei interesați […]
Oferta-energie-electrica-ENGIE-Romania Engie Star

V-ar putea interesa și: