Marian Crușoveanu: „În 2020, guvernul PNL a realizat cele mai mari investiții în economia românească, din ultimul deceniu”

Marian Crușoveanu, deputat PNL aflat la primul mandat, a punctat câteva din cele mai importante cifre pentru economia României.

Astfel, acesta a precizat că, în 2020, guvernul PNL a realizat cele mai mari investiții în economia românească, din ultimul deceniu: 53,1 miliarde de lei, cu 9,5 miliarde lei mai mult față de 2019, având o pondere de 5,1% din PIB.

„Am dublat investițiile! Cele mai mari investiții pentru România: 61,9 miliarde lei în 2021 – de 2,3 ori mai mult față de guvernul PSD condus de Sorin Grindeanu, care a dat celebra ordonanță 13 și care a investit în 2017 doar 26,7 miliarde lei.”, a mai spus parlamentarul PNL.

De asemenea, guvernul liberal a crescut masiv ponderea investițiilor din fonduri UE. În 2020, din cele 53,1 miliarde lei investite, 46% au reprezentat fonduri europene. În 2021, depășim pragul de 50%.

„Am promis că nimeni nu rămâne la urmă și ne ținem de cuvânt! Creștem investițiile în sănătate, pentru a-i proteja pe oameni. Sprijinim economia, prin măsuri active, precum și mediul de afaceri și industria HoReCa, pentru a păstra locurile de muncă pe timp de criză!”, a mai spus Marian Crușoveanu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Nu știi ce ofertă de energie electrică să alegi? Cu ENGIE Star, ai prima factură gratuit și preț fix la energia activă tot anul

Tue Apr 13 , 2021
ENGIE Romania a lansat o nouă ofertă de energie electrică – ENGIE Star. Clienții beneficiază gratuit de prima lună de consum de energie electrică, în limita a 100 de lei, precum și de un preț fix la energia activă, de 0,330 lei/ kWh, timp de 12 luni. Pe site, cei interesați […]
Oferta-energie-electrica-ENGIE-Romania Engie Star

V-ar putea interesa și: