Marian Crușoveanu: „În municipiul Constanța, după mult timp, avem siguranța că se vor implementa proiecte cu finanțări uriașe”

Județul Constanța are de recuperat un decalaj imens în unele localități, astfel ca, prin investiții în infrastructură, să putem aduce condițiile de viață la realitățile secolului al XXI-lea, consideră deputatul PNL Marian Crușoveanu.

„Putem face asta! Aceste instrumente, care trebuie folosite în vederea redării românilor unei șanse la o viață mai bună în România, există. Avem Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, fondurile europene, PNRR și alte mecanisme prin care putem oferi tinerilor o speranță în această țară.”, spune acesta.

Marian Crușoveanu subliniază că în municipiul Constanța, după mult timp, „avem siguranța că se vor implementa proiecte cu finanțări uriașe care vor fi cruciale pentru locuitorii județului și nu numai”.

„Va exista o nouă filă în istoria acestei zone deosebite a României, o nouă pagină prin care Constanța va fi din nou la acelaşi umăr cu marile orașe turistice. Cu două spitale noi, cu stadion, o sală polivalentă și CET moderne, cu un Cazinou reabilitat, orașul nostru va avea altă imagine.”, punctează liberalul.

În această perioadă fac deplasări prin localitățile din județul Constanța, încerc să aflu ce gândesc atât colegii din PNL, cât și locuitorii, astfel încât în noua sesiune parlamentară să fiu la zi cu temele locale. Ca tânăr om politic, sper ca generația noastră să fie mai curajoasă, pentru România și pentru români.”, a mai spus acesta.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dr. Cora Mitroi-Maxim: „Un caz grav de gripă nu mai poate fi în acest moment gestionat în Spitalul de Infecțioase Constanța”

lun ian. 23 , 2023
Dr. Cora Mitroi-Maxim atrage atenția, printr-o postare pe pagina sa de socializare, că un caz grav de gripă nu mai poate fi în acest moment gestionat în Spitalul de Infecțioase Constanța, pentru că, după incendiul din 2021, instituția nu mai are terapie intensivă. Mediul atrage astfel atenția că tergiversarea construirii […]

V-ar putea interesa și: