Marian Crușoveanu: „Începe să se vadă luminița de la capătul… Cazinoului”

marian crusoveanu cazino

„Emblema orașului nostru și mândria ta, a mea, a fiecărui constănțean – Cazinoul – începe să prindă viață, iar lucrările de reabilitare vor reda strălucirea de pe faleza Constanței.”, spune Marian Crușoveanu, deputat PNL.

Acesta a precizat că, de-a lungul anilor, subiectul Cazinoului a fost unul controversat, plasat de la o instituție la alta, a fost un fel de ping-pong între instituțiile statului și Primăria Constanța, însă mulțumită presiunilor, atât din partea societății civile, cât și a factorilor politici locali, dar și cu sprijinul constănțenilor, Cazinoul va străluci, în scurt timp, pe faleza orașului nostru.

„Am observat că deja pe plan local, Cazinoul stârnește, din nou, pasiuni în ceea ce privește apartenența proiectului de reabilitare. Ca om politic ales de către constănțeni și făcând parte dintr-o generație nouă de oameni politici, consider că politica este ca un râu curgător, în care deciziile trecutului au un efect asupra prezentului, așa cum acțiunile prezentului construiesc viitorul unei societăți. După o lungă perioadă de amânări, contestări, guvernul liberal a reușit să deblocheze lucrările de reabilitare, ceea ce a fost o veste minunată pentru fiecare dintre noi, iar lucrările, care prind contur, vor reda viața, strălucirea și povestea simbolului nostru local. Ca să înțelegem bine, Cazinoul nu este nici al PSD (care l-a dus într-o paragină), nici al USR, nici al PNL.

Prezența ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, la Constanța, care a venit să verifice stadiul lucrărilor, este o confirmare în plus a interesului Guvernului României ca acest proiect să fie finalizat cu succes, pentru a fi redat constănțenilor și turiștilor.

Sunt convins că finalizarea acestui proiect este așteptat de fiecare constănțean. Redarea strălucirii acestui simbol nu ține de tăiat panglici, ci de a reda mândria locală legată de un obiectiv care a supraviețuit în fața a două războaie mondiale. Va supraviețui și acestor vremuri, strălucind după mult timp de ping-pong politic.”, a subliniat Marian Crușoveanu.

Citește și:

Cazinoul din Constanța va avea cinematograf, muzeu și sală de bal VIDEO FOTO

Frumusețea detaliilor la Cazinoul din Constanța VIDEO

Deținuții politici care acum fix 69 de ani reparau Cazinoul din Constanța

Grinzile lui Anghel Saligny, vechi de 113 ani, vor susține în continuare Cazinoul din Constanța VIDEO

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.