Marian Crușoveanu: „Ipocrizia liderilor USR este total contraproductivă și rupe orice formă de colaborare”

Marian Crușoveanu, deputat PNL, a anunțat că astăzi, în cadrul Camerei Deputaților, a luat parte la încă o scenetă tipic USR-istă, în care actorul principal a fost un pompier piroman, care a dat foc și apoi s-a plâns de situația creată, deși furtunul și chibritul au fost la el.

Liberalul a explicat că PSD a punctat, încă o dată, comportamentul copilăresc al celor de la USR. Atunci când, împreună, PNL, USR și UDMR dețineau majoritatea în Biroul Permanent, funcția interimară de președinte al Camerei Deputaților se afla la latitudinea acestei majorități. USR s-a opus propunerii venite din partea PNL de a deține această funcție interimară, periodic, prin rotație. PSD nu a făcut nimic altceva decât să speculeze refuzul celor de la USR. Exact în același mod în care PSD a fructificat fuga de la guvern a miniștrilor USR. Acest tip de comportament, în spațiul public, nu doar că este bine speculat de către PSD, dar este și valorificat. Această atitudine, a celor de la USR, de a ataca din nou PNL, nu are nicio legătură cu realitatea.

„Dragi colegi din USR, comportamentul public din ultima perioadă, asocierea cu AUR și votarea moțiunii de cenzură împotriva propriului guvern, precum și atacul permanent la adresa PNL spun multe despre voi. Cum vreți să guvernăm împreună, când, sub orice formă, căutați să subminați PNL-ul? Cum vreți să facem reformă, investiții și dezvoltare în această țară, când voi, de mai bine de 60 de zile, ați lansat o ploaie de gloanțe împotriva PNL?”, a spus Marian Crușoveanu.

Parlamentarul a adăugat că ipocrizia nu salvează România, ci adâncește criza guvernamentală și târăște, după ea, viața unor oameni care așteaptă responsabilitate în spațiul public.

„Acest teatru adâncește ruptura dintre PNL și USR. Reforma se realizează cu rațiune, cu maturitate. Reveniți cu picioarele pe pământ, pentru că PSD vă speculează aroganțele!”, a conchis liberalul.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Atenție, pe net circulă o știre falsă privind întreruperea furnizării apei în Constanța!

Tue Nov 2 , 2021
Ca urmare a faptului că pe rețelele de socializare circulă un anunț ce face referire la sistarea furnizării apei potabile de mâine 03 noiembrie 2021, ora 22.00, până joi – 04 noiembrie 2021, ora 12.00, RAJA anunță consumatorii că aceasta este o informație falsă. „Orice comunicat legat de activitatea societății […]
raja apa avarie