Marian Crușoveanu, membru al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură a Camerei Deputaților, explică de ce este folositor certificatul RAR Auto Pass

marian crusoveanu

Marian Crușoveanu, deputat PNL și membru al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură a Camerei Deputaților, a declarat că certificatul RAR Auto Pass, un proiect de lege pe care l-am susținut atât în comisie, cât și în plenul Parlamentului, urmează să fie emis de către Registrul Auto Român, începând cu 1 decembrie.

Acest document va include informații referitoare la istoricul mașinii, cum ar fi kilometrajul și accidentele, detalii despre avariile majore la sistemele de frânare și direcție, precum și tipul intervenției efectuate asupra vehiculului (întreținere, reparații, actualizare de software etc.).

„De reținut, acest certificat va deveni un instrument esențial pentru cei care doresc să achiziționeze mașini second-hand, oferindu-le posibilitatea de a obține informații cruciale despre autovehicul. În plus, persoanele care vând un autovehicul vor fi obligate să furnizeze acest document cumpărătorului, în momentul tranzacției.”, a spus parlamentarul.

„În contextul nevoii de mai multă siguranță și disciplină în trafic în România, precum și a necesității de a avea autovehicule conform normelor de circulație, certificatul RAR Auto Pass vine în întâmpinarea acestor cerințe. Acesta va contribui semnificativ la creșterea nivelului de siguranță rutieră, un aspect asupra căruia trebuie să lucrăm cu seriozitate.”, a mai transmis Marian Crușoveanu.

Iată ce spune și directorul general al RAR despre acest certificat:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproape 40 de percheziții imobiliare într-un dosar penal privind contrabandă cu țigări și comercializare de droguri

sâm feb. 10 , 2024
La această oră, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economico – Financiare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, efectuează 36 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de contrabandă cu țigări și deținere […]

V-ar putea interesa și: