Marian Crușoveanu: Moțiunea de minciuni a lui Marcel a eșuat! Plenul reunit al Parlamentului a respins moțiunea de cenzură!

Moțiunea de cenzură a PSD nu a fost votată.

„Încă o dată, am asistat la un bâlci în care liderii PSD au confirmat, unul după altul, de ce este nevoie să stea în opoziție, mult timp de acum înainte. Tupeul, obrăznicia și comportamentul huliganic bat orice record, de aceea, în Parlament, PSD și ciracii lor se vor zbate mult timp în această agonie a neseriozității. Am spus-o și săptămâna trecută, o repet: această moțiune este doar un joc al opoziției, o formă iresponsabilă și populistă a PSD.”, spune deputatul PNL Marian Crușoveanu.

Acesta consideră că discursurile PSD-iștilor au căpătat forme ridicole, cu o mânie proletară, iar prin alinierea și înșiruirea de cifre și argumente neserioase, opoziția a eșuat în a dărâma coaliția de guvernare. PSD rămâne doar un partid care sabotează România, iar în acest an și jumătate de criză sanitară, a demonstrat-o în fiecare zi.

„Pe timpul vacanței parlamentare, vor avea destul timp să reflecteze asupra modului în care au reușit să își dărâme propriile guverne, prin moțiune, acesta fiind singurul lucru remarcabil și consecvent al guvernării PSD. Recordul lor: 3 guverne PSD dărâmate în Parlament. Iar pentru ca această comedie să aibă efecte fantastice, astăzi, unul din prim-miniștrii fugari dădea lecții de moralitate și bună guvernare, de la tribuna Parlamentului, nimeni altul decât celebrul Grindeanu. PSD rămâne doar o relicvă a unui trecut gri și trist.

În următorii ani, România are o șansă reală la digitalizare și dezvoltare, la reforme și investiții, iar acest drum trebuie continuat cu orice preț.”, a subliniat deputatul liberal.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.