Marian Crușoveanu, PNL, alături de președinta Republicii Moldova, Maia Sandu: „Această decizie este una istorică!”

Marian Crușoveanu (dreapta), altături de președinta Republicii Moldova, Maia Sandu

Republica Moldova și Ucraina au făcut un pas decisiv și esențial în procesul de aderare la Uniunea Europeană. În acest context extrem de critic din estul Europei, Comisia Europeană, prin vocea președintelui, Ursula Von Der Leyen, trasează o politică de deschidere a negocierilor de aderare pentru Republica Moldova și Ucraina, a subliniat, într-o declarație politică, deputatul PNL Marian Crușoveanu.

„Această decizie este una istorică, mai ales că ambele țări au arătat, în ultimii ani, un progres esențial privind deschiderea față de tot ce înseamnă valorile Uniunii Europene.

Felicitări președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu și fraților noștri moldoveni pentru tot efortul făcut de a menține un echilibru politic și social într-o regiune extrem de fragilă!

Estul Europei are nevoie de o susținere puternică din partea țărilor vest europene, pentru că se află în prima linie în apărarea valorilor care au consolidat Uniunea Europeană în ultimii 70 de ani.”, a declarat Marian Crușoveanu.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Festivalul Lavandei 2022, Pecineaga FOTO VIDEO

Sun Jun 19 , 2022
Festivalul Lavandei din Pecineaga, ajuns la cea de-a IV-a ediție, se va încheia pe 25 iunie. La 40 kilometri de Constanța și la 12 kilometri de Mangalia, departe de zgomotul și agitația urbană, în plin câmp, pătrunzi într-o altă lume, o lume a simțurilor, plină de parfum și culoare: lanul […]