Marian Crușoveanu, PNL: „Angajatorii pot majora salariile angajaților, opțional, cu 200 de lei, fără ca această sumă să fie impozitată”

Guvernul României a adoptat ordonanța de urgență prin care angajatorii pot majora salariile angajaților, opțional, cu 200 de lei, fără ca această sumă să fie impozitată.

„Această măsură face parte din pachetul „Sprijin pentru România” și încurajează creșterea de salarii pentru angajații cu venituri mai mici, astfel încât să poată face față creșterii prețurilor.”, a declarat deputatul PNL Marian Crușoveanu.

Pachetul „Sprijin pentru România” este conceput ca o formă de solidaritate, atât față de mediul de afaceri, cât și față de cetățenii vulnerabili. De asemenea, creșterea voluntară a salariului, începând cu 1 iunie, este și o formă în plus de combatere a consecințelor negative care ar putea fi cauzate de creșterea prețurilor.

„Aș sublinia faptul că investițiile în tot ce înseamnă infrastructura României ar trebui să rămână o prioritate pentru Guvernul României, pentru că doar în acest fel putem face ca țara noastră să se dezvolte și să fie creată o economie competitivă de care să beneficieze fiecare român.”, a mai spus parlamentarul liberal.

Zen Residence
energia residenceOne thought on “Marian Crușoveanu, PNL: „Angajatorii pot majora salariile angajaților, opțional, cu 200 de lei, fără ca această sumă să fie impozitată”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Lucian Ovidiu Heiuș, noul președinte al ANAF

Thu May 5 , 2022
Lucian Ovidiu Heiuș a fost numit azi în funcția de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, cu rang de secretar de stat, de premierul Nicolae-Ionel Ciucă. Decizia a fost transmisă spre publicare în Monitorul Oficial. „Am cerut noului președinte al ANAF ca principalul obiectiv să fie creșterea nivelului de […]
Lucian Ovidiu Heiuș, noul președinte al ANAF