Marian Crușoveanu, PNL, atac dur la USR: „Perverși, parșivi, disperați de a recupera electoral!”

USR Constanța a cerut, miercuri, printr-un comunicat de presă în care sunt citați parlamentarii Stelian Ion și Remus negoi, suspendarea taxelor de pod, pentru a facilita transportul refugiaților (detalii AICI). Deputatul PNL Marian Crușoveanu, membru în Comisia pentru transporturi și infrastructură a Camerei Deputaților, le-a dat o replică extrem de acidă și bine argumentată.

„În plină criză umanitară, domnii de la USR s-au trezit că trebuie suspendată / anulată taxa pe podurile dunărene. Nici ei nu știu cum să dea mai bine la public. Suspendare sau anulare? Este excelent că au reușit să ajungă la această concluzie. Trebuia să bubuie bombele prin Ucraina pentru ca ei să se trezească pe un subiect care, de mai bine de 3 ani, este în dezbatere. Probabil nu au văzut acest proiect depus de PNL sau nu i-a interesat! Să speculezi un moment dramatic, criza unor oameni care fug din calea bombelor, doar-doar să punctezi cu niște știri, este sub orice demnitate umană. Este o acțiune a unor curteni perverși, parșivi, disperați de a recupera electoral!”, spune acesta.

Marian Crușoveanu le transmite colegilor din USR că este nedemn să speculeze lacrimile mamelor și ale copiilor din Ucraina, doar pentru a avea un titlu de presă.

„Subiectul taxei de pod a fost, de nenumărate ori, blocat de USR, atât în comisa de transporturi din Camera Deputaților, cât și de către fostul ministru al transporturilor, #CătălinDrulă. Dacă nu știți cine este, vă spun eu: este președintele actual al USR. Când partidul vostru se opunea acestui proiect, voi adoptați schema struțului. Nu v-am văzut luând poziție și apărând interesul județului Constanța sau al dobrogenilor. Așa cum nu v-am văzut să-l trageți de mânecă pe domnul ministru atunci când a scos Alternativa Techirghiol din PNRR. Ipocrizia îngroapă USR-ul, așa cum #Putin se îngroapă sub șenilele tancurilor trimise în Ucraina.”, spune liberalul.

Acesta are și un mesaj pentru useriști:

„Fiți onești față de constănțeni! Taxa de pod trebuie eliminată complet! Nu este loc de jumătăți de măsură, folosindu-vă de drama refugiaților din Ucraina!”

Mesajul său se încheie un post scriptum: „Dacă gălăgia și ipocrizia ar face un copil, acesta s-ar numi USR”

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Lazăr Irimiea, doctorul care a operat peste 10.000 de pacienți, a părăsit această lume

Thu Mar 3 , 2022
Profesor universitar doctor Lazăr Irimiea, unul dintre cei mai cunoscuți medici ginecologi ai Spitalului Județean Constanța, a decedat miercuri, 2 martie. „Rămas bun, stimate domnule profesor universitar doctor Lazăr Irimiea! Vă rămân faptele medicale si îngerii aduși pe pământ, dorul de a ne mobiliza si de a fi puternici, de […]
lazăr irimiea