Marian Crușoveanu, PNL: „Cele mai frumoase victorii sunt alături de echipă”

Alegerile din PNL Constanța s-au încheiat, ecourile continuă. Marian Crușoveanu, deputat și secretar general al partidului, a mulțumit public tuturor primarilor, consilierilor locali și județeni, colegilor și membrilor PNL care au contribuit la cele mai frumoase victorii pentru filiala PNL Constanța.

„Alături de președintele Bogdan Huţucă, PNL Constanța a devenit una din cele mai apreciate filiale la nivel național. Acest lucru a fost confirmat în toate discursurile susținute de către cei prezenți săptămâna trecută la Constanța: #LudovicOrban#FlorinCîțu#GheorgheFlutur#AntonelTănase#RareșBogdan#SiegfriedMureșan#EmilBoc#IonelDancă. Sper că laudele lansate de toți aceștia să se materializeze și în proiecte de susținere pentru județul Constanța, nu să ne fi ales doar cu mângâieri și bătăi pe spate.

La alegerile locale de anul trecut, la Constanța a fost cea mai frumoasă victorie din toată România, pentru că, după aproape 20 de ani, PNL a învins regimul ermetic instituit de PSD.

Pe de altă parte, vreau să mulțumesc, în mod special, colegilor care mi-au acordat șansa de a fi secretarul general al filialei Constanța și de a continua în această funcție, precum și președintelui Bogdan Huțucă!”, a declarat Marian Crușoveanu.

Parlamentarii Marian Crușoveanu , Bogdan Bola , preşedintele CJC Mihai Lupu şi primarul Vergil Chițac sunt de drept vicepreşedinţi în conducerea judeţeană.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.