Marian Crușoveanu, PNL: „Colegii parlamentari de alianță din USR Plus ar trebui să le explice locuitorilor din Constanța de ce Alternativa Techirghiol se amână”

Marian Crusoveanu alternativa techirghiol

Drumul spre sudul litoralului este un calvar în plin sezon estival. Blocaje și ore pierdute în trafic, ambuteiaje. Cam asta se întâmplă aproape în fiecare zi, începând din luna mai până la începutul lunii septembrie.

„Necesitatea realizării proiectului Alternativei Techirghiol, drumul expres spre sudul litoralului, este una acută, iar aceste imagini spun totul despre această problemă. Ca orice problemă, dacă nu este tratată din timp, ea nu se rezolvă de la sine, ci se acutizează. La fel ca o boală netratată la timp, poate degenera într-una de proporții”, spune Marian Crușoveanu, deputat PNL, unul din cei care s-a bătut și se bate pentru Alternativa Techirghiol.

Acesta a postat și câteva imagini din trafic, pe pagina sa de Facebook.

„Alternativa Techirghiol este o soluție pentru toți cei care locuiesc în sudul litoralului și folosesc acest drum, în scop de serviciu sau de altă natură. De asemenea, este în sprijinul agenților economici, al transportatorilor și este o înlesnire a călătoriei pentru cei care vin să viziteze litoralul. Aceste imagini, cu oameni stând în trafic, vorbesc despre o Românie care stă pe loc, iar ceea ce am propus noi este o țară normală care se îndreaptă spre dezvoltare, spre mișcare, spre reformă. Să nu cumva ca, pe timp de vară, să aibă loc vreun accident nefericit unde să fie nevoie de intervenția rapidă a pompierilor sau a ambulanței, pentru că nu ar putea ajunge la timp, iar anumite vieți ar putea fi pierdute. Cine va fi responsabil? Nimeni. Cine va fi vinovat? Nimeni.”, a mai spus liberalul.

Acesta susține că Alternativa Techirghiol nu este un moft, pentru că este un proiect susținut de PNL Constanța, ci este o nevoie reală pentru România și pentru județul nostru.

„Voi continua să susțin și să militez pentru acest proiect, pentru că drumurile, infrastructura rutieră sunt caracteristica de bază a unei țări moderne, europene și dezvoltate. Nu în ultimul rând, infrastructura este un sprijin real, direct și concret pentru bunăstarea oamenilor. Deschiderea de drumuri înseamnă noi oportunități. Sper ca și ministrul transporturilor, #CătălinDrulă, să vadă aceste imagini și îl invit să petreacă orele în șir în trafic, alături de toți cei care vin să viziteze litoralul românesc. În același timp, colegii parlamentari de alianță din USR Plus ar trebui să le explice locuitorilor din #Constanța de ce acest proiect se amână. Doar prin realizarea acestui drum expres, proiect aflat într-un stadiu avansat de derulare, arătăm că suntem consecvenți cu noi și cu vorbele noastre. Pe această cale, îi invit pe #parlamentariiUSRPlus să îl convingă pe ministrul lor să susțină realizarea acestui proiect, așa cum și domnia sa s-a angajat la momentul preluării mandatului. Cu adevărat fericiți în #România vom fi atunci când vom circula pe drumuri noi, rapide și sigure!”, a subliniat Marian Crușoveanu.

Liberalul a explicat că aceste declarații nu sunt un atac, ci doar o invitație la acțiune și mai multă responsabilitate în actul guvernamental, în interesul cetățenilor și al României.

Vă recomandăm și:

Trafic infernal pe litoral. Ministrul Drulă refuză să finanțeze Alternativa Techirghiol, Bogdan Huțucă îi cere explicații

IPJ vă recomandă să evitați DN39 Constanța – Mangalia

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea2 thoughts on “Marian Crușoveanu, PNL: „Colegii parlamentari de alianță din USR Plus ar trebui să le explice locuitorilor din Constanța de ce Alternativa Techirghiol se amână”

  1. Nu te screme ca pnl platește nota de plata a guvernarii actuale, veti lua calea pnț-cdului

  2. Problema este cu cei care au cumpărat deja terenurile alea, nu cu Drula, chiar dacă așa pare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

O englezoaică a fost dată dispărută în Mamaia

Mon Jul 19 , 2021
ORA 21.01 Femeia a fost găsită. Nu a fost victima vreunei infracțiuni, transmite IPJ Constanța. Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați, în jurul orei 17.00, cu privire la dispariția femeii din imagine, Samantha Tafuni, de 41 de ani, cetățean englez. Aceasta poartă aceeași vestimentație ca în fotografie. […]
disparitie-englezoaica