Marian Crușoveanu, PNL: „Constanța devine un exemplu la nivel național: de la cuibul corupției din municipiu la mari investiții și proiecte valoroase pentru constănțeni”

marian crusoveanu

Marian Crușoveanu, deputat PNL, este de părere că județul Constanța devine un exemplu la nivel național și că se transformă de la cuibul corupției din municipiu la mari investiții și proiecte valoroase pentru constănțeni.

Acesta a amintit că Ministerul Sănătății a publicat lista celor 27 de spitale din România eligibile în ceea ce privește finanțarea prin PNRR.

„Este apreciabil faptul că pe această listă sunt și două obiective majore din Constanța. Proiectele depuse pe domeniul sănătății de către Consiliul Județean (Spitalul ”Mama și copilul”) și Primăria Constanța (Spitalul de Oncologie și Cardiologie) sunt eligibile pentru finanțare. Este timpul ca și în Constanța să vedem investiții care vor aduce un beneficiu pe termen lung tuturor locuitorilor, proiecte care vor rezolva probleme dureroase existente de ani de zile.”, a declarat Marian Crușoveanu, deputat PNL.

Acesta subliniază că, pe lângă semnarea primului contract, la nivel național, în vederea construirii unui CET nou finanțat cu 86 de milioane de euro, prin PNRR, avem încă două investiții uriaşe de finanțare, pentru constănțeni, din partea Consiliului Județean și al Primăriei.

„Astfel, Constanța devine un exemplu la nivel național; practic avem o schimbare completă a imaginii: de la cuibul corupției din municipiu la mari investiții și proiecte valoroase pentru constănțeni. Personal, sunt de părere că anul 2023 va fi anul marilor oportunități pentru România și mai ales pentru Constanța. Cu cât valorificăm mai bine aceste oportunități de finanțare, cu atât mai mult vom putea contribui la o viață mai bună pentru toți locuitorii.“, a mai spus Marian Crușoveanu.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Marian Crușoveanu, PNL: „Constanța devine un exemplu la nivel național: de la cuibul corupției din municipiu la mari investiții și proiecte valoroase pentru constănțeni”

  1. Invitati primarii oraselor civilizate sa vada din ” realizarile ” remarcabile ale gastii infractionale bine protejata : carosabilul zonei peninsulare modernizat in urma cu numai 6 ani (in Italia sunt drumuri ce rezista de 2000 de ani),distrugerea strazii Traian (taluzul dinspre port) ,demolarea strazii Stefan cel Mare (inceputa acum 3 ani),distrugerea transportului public cu tramvaie si troleibuze,cresterea mobilitatii urbane pe str.Cuza Voda (inceputa in urma cu 2 ani),aruncarea banilor pe un proiect cu veleitati de Nobel si anume inlocuirea magistralelor de incalzire centrala( pentru numai 20.000 de consumatori ),etc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Întreruperi de curent electric în perioada 19 - 23 ianuarie în Constanța, Olimp, Neptun, Techirghiol, Eforie Nord, Năvodari, Saturn

mie ian. 18 , 2023
E-Distribuție Dobrogea a anunțat că va efectua întreruperi de curent electric în perioada 19 – 23 ianuarie în Constanța, Olimp, Neptun, Techirghiol, Eforie Nord, Năvodari, Saturn. Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, a anunțat compania: Puteți urmări […]

V-ar putea interesa și: