Marian Crușoveanu, PNL: „Dacă vocea românilor ar fi fost cu adevărat auzită, AUR ar fi rămas doar în poalele lui Putin”

Sursă foto: Facebook/Marian Crușoveanu

„Victorie pentru AUR: se topește zăpada în România”. Este numai unul dintre mesajele ironice care circulă în spațiul public, mesaj folosit și de deputatul PNL Marian Crușoveanu, într-o postare pe Facebook la adresa AUR.

Acesta a comentat, în termeni ironici, acțiunile din ultima vreme ale partidului.

Iată ce spune:

„Vocea celor de la #AUR s-a făcut auzită din nou!
Din cauza presiunii oamenilor de la AUR, Putin urmează să cedeze! A urmărit atent protestul celor de AUR de la #AmbasadaRusiei din #București și în cele din urmă a decis să oprească ”operațiunea specială din #Ucraina”.

Universul ascultă vorbele de AUR și a pus piedică coronavirusului. De acum, când sănătatea vă va juca feste, să vă adresați mecanicului auto, iar dacă rămâneți în pană cu mașina, alergați la primul cabinet de stomatologie pentru o injecție cu botox în cauciucuri!

Informează-te din surse sigure! Inteligența ta poate învinge acest fenomen numit #FakeAUR.

Adevărat! Dacă vocea românilor ar fi fost cu adevărat auzită, AUR ar fi rămas doar în poalele lui #Putin.”

Vă recomandăm și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Marian Crușoveanu, PNL: „Dacă vocea românilor ar fi fost cu adevărat auzită, AUR ar fi rămas doar în poalele lui Putin”

  1. nu se gaseste nimeni sa vada la ce ambasada a fost votat masiv aur ? Nu cred ca diaspora ar fi votat un partid care sa scoata romania din ue si nato si sa propage rusofilia Cineva a strecurat voturi pro aur

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Kamala Harris, vicepreședintele SUA, vine în România. Evitați DN1

joi mart. 10 , 2022
Kamala Harris, vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, vine în România. În contextul activităților planificate pentru această vizită București, în data de vineri 11 martie, autoritățile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să interfereze cât mai puțin cu activitățile cotidiene ale populației. Astfel, conducătorilor auto le este recomandat […]

V-ar putea interesa și: