Marian Crușoveanu, PNL: Dragnea batjocorește Jandarmeria Română

marian crusoveanu
Marian Crușoveanu

Marian Crușoveanu, consilier județean PNL, spune, într-o postare pe Facebook, faptul că Dragnea a folosit Jandarmeria Română ca scut în apărarea „mustăcioarei” sale.

Iată mesajul său:

„Mă așteptam ca protestele de ieri să rămână doar un semnal de alarmă, ca un mod de a amenda guvernul prostiei. Speranța mea se lega de faptul că generația mea vine la București pentru a spune clar și răspicat: „Oprește-te, Dragnea!”.
Aș fi vrut să văd un protest pașnic, civilizat, democratic, în care strigătul românilor din diaspora, în care strigătul generației mele să fie auzit de către teatrul de păpuși instalat la Cotroceni.
A fost, însă, noaptea în care am urmărit cu tristețe care a fost răspunsul lui Dragnea pentru diaspora: „Veniți acasă, că vă așteptăm cu bastoane și cu gaze lacrimogene!”
Mesajul Guvernului PSD-ALDE pentru oamenii care contribuie la bugetul de stat cu 5 miliarde de dolari anual şi la creştera economică este unul foarte clar: românii din diaspora sunt dușmani de clasă, contrabandiști, diversioniști, bandiți etc., nici pe departe cetățeni onorabili care, în mod sincer, sârguincios și harnic, își susțin familiile din țară. Este trist că Dragnea, în numele puterii, batjocorește #JandarmeriaRomână, folosind-o ca un scut în apărarea ”mustăcioarei” sale.
Orice amenințare cu forța are repercusiunile sale. Orice victimă își va căuta dreptatea.
Este nedrept ca incompetența Guvernului Dragnea-Tăriceanu să fie pusă pe seama Jandarmeriei Române și pe o luptă între frați de neam. Am încredere că generația copilăriei furate va răspunde în mod civilizat și pașnic borfașilor tranziției.
Jos, Dragnea! Jos, Tăriceanu! Jos, paparudele din Palatul Victoria!”

Sprijină jurnalismul independent. Poți dona aici:

Recomandare

Recomandare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.