Marian Crușoveanu, PNL: „Gazele naturale din Marea Neagră, soluție pentru independența energetică a României”

În cadrul ședinței de astăzi, plenul Senatului a adoptat, cu majoritate de voturi, Legea Offshore.

Cu votul senatorilor, s-a făcut încă un pas important în deblocarea investițiilor pentru exploatarea gazelor naturale din Marea Neagră. Urmează ca legea să fie analizată, dezbătută și votată în Camera Deputaților, care este și decizională, a precizat deputatul PNL Marian Crușoveanu.

Acesta a atras atenția asupra atitudinii USR.

„Am observat că în dezbaterea de la Senat, USR a încercat să deturneze scopul acestei legi, evidențiind încă o dată criza de identitate prin care trece partidul lor, în timp ce pupilele de la Kremlin au făcut apel la un patriotism jalnic, fără nici o soluție concretă. Votul majorității din Senat pentru Legea Offshore este un vot pentru România, prin care gazele naturale, adică resursele țării noastre, să poată fi o siguranță, un bun pentru români și companiile din România.”, a subliniat acesta.

Legea offshore a fost adoptată, miercuri, de plenul Senatului, cu 91 de voturi pentru şi 13 contra. Au votat în favoarea legii toate partidele, mai puţin cei de la AUR. Proiectul merge la Camera Deputaţilor, for decizional.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Bulgaria va adopta euro pe 1 ianuarie 2024, România are altă prioritate

Wed May 11 , 2022
Bulgaria urmează să adopte moneda unică europeană euro la 1 ianuarie 2024, ”aşa cum a decis Guvernul anterior”, anunţă vicepremierul Asen Vasilev, totodată ministru al Finanţelor, şi ministrul Inovaţiei, Daniel Lorer, relatează site-ul novinite.com. Planul adoptării monedei unice europene – imediat, fără o perioadă de tranziţie – a fost anunţat […]