Marian Crușoveanu, PNL: „În următorii 3 ani se vor construi două spitale în județul Constanța”

B

„Sunt convins că și în alte județe există astfel de unități care au peste jumătate de secol de existență, ce fac cu greu față nevoilor unui act medical care să deservească și să corespundă nevoilor de tratament ale zilelor noastre.”, a declarat acesta.

Prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Guvernul României vă investi în unități sanitare, peste 2,2 miliarde de euro. Pe lista celor 27 de investiții, două dintre acestea se află în orașul nostru: un proiect al Consiliului Județean și unul al Primăriei Constanța.

În această săptămână, Parlamentul României prin aprobarea legii de eliminare a TVA-ului pentru toate proiectele în domeniul sănătății vine în sprijinul investițiilor făcute de Guvern. Astfel toate investițiile în sistemul sanitar vor beneficia de bugete cu 20% mai mari implicit cele două noi spitale care se vor construi în Constanța.

„După o perioadă lungă doar de promisiuni și amăgiri, într-un final, printr-o colaborare politică și administrativă, se înregistrează un succes apreciabil, acela de a avea investiții istorice în infrastructura sanitară din Constanța. În următorii 3 ani se vor construi două spitale, unul de pediatrie și altul de oncologie și cardiologie din fondurile #PNRR. Investițiile în aceste două obiective se ridică la peste 253 de milioane de euro și sunt fără precedent, în ultimii 30 de ani.”, a mai spus deputatul.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Reacția primarului din Jurilovca după ce a găsit în meniul hotelului Ramada din Sibiu crap prăjit „ca la Jurilovca”

Dum mart. 19 , 2023
Primarul din Jurilovca, Eugen Ion, a ajuns la hotelul Ramada din Sibiu, unde a aflat că în meniu se află crap prăjit „ca la Jurilovca”. „Am întrebat în stânga și-n dreapta, în aproape toată comuna, și am aflat că noi, la Jurilovca, Sălcioara și Vișina, nu prăjim crapul într-un fel […]

V-ar putea interesa și: