Marian Crușoveanu, PNL: „Miniștrii USR PLUS au pus județul Constanța pe lista neagră”

Marian-Crusoveanu

Marian Crușoveanu este un politician calculat și decent. Cu toate acestea, astăzi a făcut o serie de declarații dure. A criticat miniștrii USR PLUS, despre care spune că au pus județul Constanța pe lista neagră. Din păcate, are argumente.

De mai bine de 3 luni, Marian Crușoveanu a adresat o interpelare fostului ministru al transporturilor, Cătălin Drulă.

„Scopul a fost să aflăm care va fi modalitatea de finanțare și realizare a drumului expres spre sudul litoralului, având în vedere că a fost scos din Programul Național de Redresare și Reziliență. Nu am primit răspuns nici eu, dar nici cei peste 700.000 de constănțeni și nici sutele de mii de turiști care, în fiecare an, rămân blocați în trafic. Personal, voi continua să militez pentru acest proiect, indiferent cine va fi noul ministru și imediat ce va fi anunțat numele celui care va prelua funcția, voi continua demersurile.”, spune liberalul.

Acesta a subliniat că, prin gestul de „a pleca de la guvernare”, USR Plus arată că este doar un partid condus de oameni fără curajul de a-și asuma proiecte, reforma și dezvoltarea României.

„Cel mai probabil, „ce e val, ca valul trece”. După 8 luni de guvernare, USR Plus arată că este mai simplu să stai pe margine și să critici, decât să faci, e mai simplu să îl înjuri pe arbitru decât să dai gol.”, a mai spus.

„Este important să subliniem că miniștrii USR Plus au pus județul #Constanța pe lista neagră: spital regional tăiat de pe listă, Alternativa Techirghiol ignorată, ca și proiect, menținerea taxei pe podurile dunărene. Nu este timpul pentru critică și reproșuri. #România are, cât mai repede, nevoie de un guvern stabil, responsabil, indiferent sub ce formă va fi alcătuit acesta. Dezvoltarea României nu poate fi frânată de anumiți băieți care folosesc șantajul ca instrument politic.”, a conchis Marian Crușoveanu.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Încălzirea globală e aici: Europa a avut parte de cea mai fierbinte vară a sa

mar sept. 7 , 2021
Europa a avut parte în acest an de cea mai călduroasă vară înregistrată până în prezent. Temperaturile au depășit uşor precedentele două cele mai ridicate valori consemnate în perioada iunie-august, au anunţat marţi oameni de ştiinţă din cadrul serviciului Copernicus al Uniunii Europene, relatează DPA. Conform Serviciului Copernicus privind Schimbările […]

V-ar putea interesa și: