Marian Crușoveanu, PNL: Modernizarea DJ 393, o soluție complementară la drumul expres Alternativa Techirghiol

Unul din angajamentele PNL Constanța este acela de a moderniza și de a dezvolta infrastructura din județul nostru. Reprezentanții administrațiilor liberale au depus eforturi considerabile în vederea găsirii finanțării proiectelor asumate în programul de guvernare locală. Prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, Guvernul României va susține proiecte de dezvoltare a infrastructurii rutiere din județul Constanța, a anunțat deputatul liberal Marian Crușoveanu, membru în Comisia Comisia pentru Transport și Infrastructură.

În programul de guvernare asumat de #PNL, dezvoltarea și modernizarea infrastructurii este un atribut sau chiar pilonul de bază pentru o economie eficientă, durabilă și totodată un sprijin pentru turism și celelalte activități economice desfășurate în județul nostru și nu numai.

„Pe lista de obiective finanțate anul acesta de Guvernul României, incluse în PNI Anghel Saligny, se află și modernizarea Drumului Județean 393, tronson care leagă localitățile Techirghiol și Arsa. Practic, această rută este o soluție complementară la drumul expres Alternativa Techirghiol spre sudul litoralului românesc.”, a precizat Marian Crușoveanu.

„Acest proiect poate fi realizat într-un timp record, mai ales că după aprobarea finanțării, va fi la latitudinea reprezentanților locali să acționeze în consecință și să grăbească realizarea acestui tronson de drum, în vederea descongestionării traficului, soluție de care să poată beneficia atât locuitorii, cât și agenții economici din județul nostru.”, a subliniat acesta.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cadet pentru trei zile

Tue Jul 26 , 2022
Douăzeci și cinci de elevi de clasa a VII-a, din județul Constanța participă la Programul „Cadet pentru trei zile”, organizat de Centrul Militar Zonal Constanța, în colaborare cu Forțele Navale Române, în perioada 24-27 iulie. Cu acest prilej, elevii constănțeni au ocazia de a se familiariza cu specificul din instituțiile […]
cadet pentru trei zile