Marian Crușoveanu, PNL: Noul CET „va rezolva o problemă care dăinuie de ani buni şi care atacă buzunarul și bugetul constănțenilor”

marian crusoveanu

Marian Crușoveanu, deputat PNL dar și secretat general al PNL Constanța, a salutat semnarea contractului pentru construirea unui nou CET în Constanța.

„De la an la an, vedem ce înseamnă o rețea de termoficare veche, ruginită și un CET blocat în negura timpului. Sistemul de termoficare a municipiului este o povară, atât pentru abonați, cât mai ales pentru bugetul Constanței. Prin Programul Național de Redresare și Reziliență, Primăria Constanța a obținut 86 de milioane de euro, o sumă uriașă pentru construirea unui CET nou, care va asigura atât agent termic, cât și energie electrică. Implementarea acestui proiect va rezolva o problemă care dăinuie de ani buni şi care atacă buzunarul și bugetul constănțenilor.”, a subliniat liberalul.

Marian Crușoveanu a punctat că s-a făcut un pas important pentru această investiție, respectiv s-a semnat contractul de finanțare între Primăria Constanța Constanța și Ministerul Energiei, ceea ce indică faptul că rezultatele apar atunci când există o bună colaborare între autoritățile locale și guvern.

„Acest proiect major este încă o dovadă că PNL este partea constănțenilor.”, a punctat liberalul.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Finalizarea proiectului „Dotarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori“ Constanța în vederea consolidării capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19“

joi dec. 15 , 2022
Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp. Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a […]

V-ar putea interesa și: