Marian Crușoveanu, PNL: Nu mai este mult până când simbolul Constanței va străluci din nou

Cazinoul Constanța este una din clădirile emblemă ale României, având detalii arhitecturale spectaculoase în stil Belle Époque.

„Investițiile în consolidarea și restaurarea sa reprezintă un pas înainte pentru revitalizarea patrimoniului cultural, ce va crește interesul turistic pentru zona noastră.”, a declarat parlamentarul PNL Marian Crușoveanu.

Liberalul este convins că verificarea stadiului lucrărilor, de către ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Ioan Veștea, este o modalitate de a se asigura că acestea se desfășoară conform planului, cu atât mai mult că ministrul are o experiență în administrație publică și accesarea de fonduri europene, monitorizarea fiind un proces esențial în derularea proiectelor de investiții.

„Așteptăm cu toții, din nou, ca simbolul Constanței să strălucească din nou pe faleză și nu mai este mult până la acest moment.”, a subliniat deputatul PNL.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Depunerea cererilor, înscrisurilor și plata taxelor de timbru în procesele din justiție se pot face online

lun iul. 10 , 2023
Consiliul Superior al Magistraturii anunţă, luni, lansarea portalului naţional care permite depunerea cererilor, înscrisurilor şi plata taxelor de timbru online. Justiţiabililor care optează pentru utilizarea acestui portal CSM le recomandă să nu folosească, concomitent, şi celelalte instrumente de sesizare a instanţei, pentru a nu încărca în mod nejustificat activitatea instanţelor. […]

V-ar putea interesa și: