Marian Crușoveanu, PNL: „Olimpiada de moțiuni a PSD are un final bine știut dinainte: eșec pe toată linia”

Cuvântul „moțiune” a devenit un tic verbal pentru liderii PSD, a declarat astăzi deputatul PNL Marian Crușoveanu.

„Nu trece nici măcar o săptămână și deja auzim amenințări de tipul „PSD va depune moțiunea!”. Atacurile la adresa guvernului sunt un instrument democratic al opoziției și au fost depășite cu brio de coaliția de guvernare. Sunt doar niște gloanțe oarbe iar depunerea de moțiuni a devenit un sport pentru PSD.”, a declarat acesta.

„Liderul socialiștilor, Marcel Ciolacu, a anunțat, luni, în conferința de presă, că PSD lucrează la un nou text de moțiune împotriva Guvernului României. Ceea ce nu a spus, dar este clar pentru toată lumea, e că acest demers populist și de imagine al PSD are un final bine cunoscut: moțiunea va pica, pentru că nu va întruni voturile necesare în Parlament. O întrebare retorică rămâne deschisă: Domnule Ciolacu, de ce vă ascundeți în spatele doctorului Rafila? Aveți curajul să vă asumați ceva, în afară de aceste moțiuni nerealiste?”, a mai spus deputatul liberal.

„La nivelul PNL, există o motivare de a vota împotriva acestei moțiuni nerealiste a PSD și vom susține toate demersurile parlamentare ale coaliției de guvernare în procesul de revenire la normalitate. PSD-iștii NU au făcut nici măcar un minim efort de susținere pentru campania de vaccinare, ceea ce arată că au o agendă total străină de nevoile românilor. Acest lucru confirmă că atacurile la adresa guvernului au rolul de a acoperi găurile negre lăsate de guvernele de buzunar ale lui Dragnea. Reformele, investițiile și dezvoltarea sunt subiecte care ocupă agenda coaliției de guvernare și această linie trebuie continuată, indiferent de jocurile malițioase de imagine și de văicărelile opoziției din Parlamentul României. Românii trebuie să știe că am stabilizat economia națională, am alocat sume fără precedent pentru investiții în infrastructură și în sistemul medical și astfel, am dat o șansă la dezvoltarea României. Prin bugetul de stat, cu fondurile europene, și prin Planul Național de Redresare și Reziliență, vom confirma așteptările românilor. Spitalele și autostrăzile de pe hârtie ale PSD vor fi construite de actuala coaliție de guvernare.”, a mai spus Marian Crușoveanu.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vizită comună a militarilor americani și britanici la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța

mie iun. 16 , 2021
O delegație a detașamentului american Army Support Area – Black Sea, condusă de lt. col. Jeremy McHugh, împreună cu militari aparținând detașamentului 121 Expeditionary Air Wing al Forțelor Aeriene Regale ale Marii Britanii, dislocate la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, au participat astăzi la o activitate co-organizată de Primăria Municipiului […]
militari scoala Gheorghe Țițeica

V-ar putea interesa și: