Marian Crușoveanu, PNL: „Organizarea unei ședințe solemne a parlamentului reunit de Ziua Dobrogei este binevenită”

marian crusoveanu

Marian Crușoveanu, deputat PNL, a declarat că organizarea unei ședințe solemne a parlamentului reunit de Ziua Dobrogei este binevenită și că va susține acest demers, pentru a marca 145 de ani de la revenirea Dobrogei la România.

„Prin acest eveniment, am putea aduce în prim-plan importanța și mai ales rolul semnificativ, economic, istoric și cultural al regiunii noastre pentru țară, dar în același timp și perspectivele de dezvoltare și promovare. Totodată, la nivel de regiune, este necesară o colaborare politică mai bună pentru proiectele de interes major. Ne aflăm într-o perioadă cu oportunități uriașe în care investițiile sunt o prioritate și pot genera un trai mai bun pentru toți locuitorii din Dobrogea.”, a declarat acesta.

„Demersul este unul justificat și este corect, normal și în interesul zonei noastre să fie susținut de toți parlamentarii.”, a punctat deputatul liberal.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cristina Dumitrache, PSD: „Eliminăm păcănelele din fiecare localitate”

mie sept. 6 , 2023
Cristina Dumitrache, deputat PSD, a anunțat că un proiect PSD, inițiat de deputatul Alfred Simonis, prevede ca sălile de jocuri de noroc să funcționeze doar în afara orașelor, a municipiilor sau comunelor și la o distantă minimă de 50 de metri de acestea. „Inițiativa a fost votată în unanimitate de […]

V-ar putea interesa și: