Marian Crușoveanu, PNL: Palatul Reginei Maria va ajunge la Ministerul Culturii, care are fondurile necesare reabilitării

Palatul Reginei Maria din Mamaia este în atenția Guvernului României, a anunțat parlamentarul PNL Marian Crușoveanu.

„Mă bucur că insistențele noastre, ale celor din PNL Constanța, privind bijuteria din Mamaia, prin adrese și interpelări, prin întâlniri la nivelul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, au dat roade.”, a spus acesta.

Din momentul în care această clădire de patrimoniu a revenit statului, liberalul a demarat, alături de colegii din PNL Constanța, o serie de demersuri la nivelul Guvernului, pentru a o pune în atenție, în vederea găsirii unei soluții de finanțare pentru reabilitare și redare circuitului turistic.

„Este un obiectiv care merită toată atenția și mă bucur că astăzi, în vizita de lucru, ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin Daniel Cadariu, a făcut anunțul privind grăbirea predării acestui obiectiv de patrimoniu Ministerului Culturii, care are fondurile necesare pentru a demara lucrările”.

„Voi urmări procesul referitor la demersurile de predare și reabilitare a castelului regal din Mamaia, astfel încât fiecare dintre dumneavoastră să știe în ce stadiu se află. Pe lângă Cazinoul din Constanța, pe care urmează să îl vedem în curând strălucind pe faleza orașului nostru, am încredere că deschiderea la nivel guvernamental va face posibilă găsirea soluției pentru salvarea Palatului Reginei.”

Marian Crușoveanu, alături de colegii din PNL, l-a însoțit pe ministrul turismului la toate ședințele de lucru cuprinse pe agenda sa, vineri, în județul Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cei mai buni elevi vorbitori de limbi străine din Constanța au fost premiați

Sat Jun 4 , 2022
În perioada lunilor martie – mai, Catedra de limbă germană a Colegiului Naţional “Mircea cel Bătrân” prin profesoarele Roxana Nicolaescu şi Lilia Cuciuc a organizat Concursul Kinder Reime, adresat elevilor de clasa a V-a si a VI-a din judeţul Constanţa.  Concursul, cuprins în Calendarul concursurilor şcolare pe discipline al Inspectoratului Şcolar […]