Marian Crușoveanu, PNL: „Prin PNRR, vor fi alocate 1.1 miliarde de euro pentru managementul deșeurilor, precum și 1.3 miliarde de euro pentru împădurirea României și protejarea biodiversității”

Astăzi a avut loc, în Techirghiol, o acțiune în cadrul campaniei inițiată de Agenția Națională pentru Arii Protejate.

Campania se numește „Fără deșeuri în ariile naturale” și are ca rol responsabilizarea cetățenilor de a avea grijă de habitatele naturale și de biodiversitatea naturii.

„La evenimentul de astăzi, a fost dat un semnal puternic, acela că, prin vocea președintelui Camerei Deputaților, #LudovicOrban, PNL își propune să implementeze programe importante privind protejarea mediului natural. Prin Planul Național de Redresare și Reziliență, vor fi alocate 1.1 miliarde de euro pentru managementul deșeurilor, precum și 1.3 miliarde de euro pentru împădurirea României și protejarea biodiversității.”, a declarat Marian Crușoveanu, deputat PNL.

Acesta spune că acțiunea de ecologizare de la Grădina Botanică din Techirghiol poate fi un exemplu de bună practică, transpus și în alte arii din România.

„Conștientizarea, la nivelul publicului, a protejării mediului reprezintă un subiect căruia PNL îi acordă importanța cuvenită, pentru că în anii care urmează, politicile mediului vor fi componente ale tuturor domeniilor vieții.”, a mai spus deputatul liberal.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Situația la zi a epidemiei de coronavirus în Constanța

Thu May 27 , 2021
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 42.847 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 1.233 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate. Astăzi au fost raportate 3 decese: Deces 1.231: Femeie, 82 de ani, Constanța, comorbidități (diabet zaharat tip II, […]
coronavirus