Marian Crușoveanu, PNL: „Protestul de astăzi este despre libertatea și averea oligarhilor din PSD și ALDE, amenințați de cătușele dreptății”

marian crusoveanu

Marian Crușoveanu

Marian Crușoveanu, consilier județean PNL, consideră că protestul de astăzi al PSD este protestul baronilor din PSD și ALDE, care s-au transformat în oligarhi.

Tot el le cere pesediștilor să îl aducă înapoi, acasă, pe primarul fugar, pentru a răspunde pentru faptele sale.

Iată declarațiile lui Marian Crușoveanu, postate pe pagina sa oficială de Facebook.

„În ultimii ani, România a traversat perioada de la baronul PSD-ist la oligarhul PSD-ist. Despre baroni știm că, pentru ei, puterea însemna să facă orice vrea mușchiul lor, adică se credeau niște mici dumnezei pe pământ. Puterea era exprimată într-un mod barbar și primitiv. Îi vedem astăzi, însă, pe acești baroni, transformați în niște oligarhi care vorbesc despre drepturi și libertăți cetățenești, care vorbesc despre democrație și mai ales citează articole din Constituție.

Protestul de astăzi este despre acești oligarhi, care sunt speriați la gândul că își vor pierde banii și libertatea.
Evident că protestul de astăzi nu este despre nea Ion, nea Gheorghiță sau despre tanti Leana, însă nici despre salariile medicilor, ale profesorilor, ale angajaților în administrație sau ale pensionarilor nu este vorba. Cu alte cuvinte, acest protest nu este despre oamenii simpli și despre oamenii cinstiți. Este despre libertatea și averea acestor oligarhi din PSD și ALDE, amenințați de cătușele dreptății. Oligarhii reacționează doar atunci când le este amenințată libertatea și mai ales averea.
Domnilor din PSD Constanța, chemați-l pe primarul vostru fugar, să plătească pentru faptele sale. Iar banii pe care i-ați cheltuit,cei peste 100.000 de euro, mai bine îi investeati într-un aparat de la spitalul mare, în loc să apărați hoția oligarhilor PSD.
Constanța arată ca un oraș fără perspectivă. De aproape 20 de ani stați la butoane, de aproape două decenii vă bateți joc de acest oraș și de acest județ. Cum de nu aveți pic de rușine să vorbiți despre drepturi și libertăți cetățenești, în timp ce ați ajuns milionari din funcții publice? Rușine să vă fie pentru această ipocrizie!”

Sprijină jurnalismul independent. Poți dona aici:

Recomandare

Recomandare

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.