Marian Crușoveanu, PNL: „PSD-iștii sunt cei mai buni bucătari când vine vorba de un borș de pește”

marian crusoveanu sedinta consiliul judetean constanta iulie 2019 (28)
Marian Cușoveanu în timpul unei ședințe de Consiliu Județean (foto: iulie 2019, Constanța 100%)

Marian Crușoveanu, consilier județean și secretar general al PNL Constanța, a ironizat și atac poziția PSD referitoare la împărțirea banilor către primăriile din județ.

Iată ce scrie acesta pe pagina oficială de Facebook:

„Vei rămâne uimit! 😱

La noi, la Constanța, încă mai prind poveștile pescărești, iar PSD-iștii- recunosc- sunt cei mai buni bucătari, când vine vorba de un borș de pește. De aproape 20 de ani, ei vând același borș și tot le merge bine, chiar și atunci când borșul pare că se termină.

Zilele acestea, a fost o zarvă mare legat de împărțirea ”celebrei plăcinte” de la Consiliul Județean. Ca la orice împărțire, fiecare trage să ia o bucată cât mai mare. Așa este firea umană, fie ea în politică sau în viața personală. Fără să fiu ironic, câteodată, lăcomia este fără sens și vă dau niște exemple, în fața cărora veți rămâne uimiți:

1. Cerchezu. Se acordă suma de 600.000 RON pentru reamenajare parc. Ca să înțelegem bine, o localitate care încă nu are elemente necesare pentru o viață normală a secolului nostru, șeful de județ acordă această sumă. O anomalie marca PSD. Mă gândesc cum ar schimba viața acest parc, mai ales că mulți dintre localnici nu au apă și canalizare.
2. Dumbrăveni. Se acordă suma de 500.000 RON pentru construirea unui teren de sport. Nu vorbim de sală de sport, ci de construirea unui teren de sport. Terminologia este exclusiv de ochii lumii.
3. Peștera. Se acordă suma de 400.000 de RON pentru teren de sport. Vom vedea ce se va realiza și ce înseamnă această prescurtare PSD-istă: teren de sport.
4. Vulturu. Se acordă suma de 500.000 RON pentru realizarea unui teren de sport. Încă o glumă electorală tipică a celor care, de ani de zile, vând povești pescărești.

Când vedem aceste sume și pentru ce sunt alocările de fonduri, ne întrebăm: cum a câștigat constănțeanul, domnilor de la PSD? Cu ce se schimbă viața unui sat fără apă potabilă, canalizare sau drumuri, amenajarea unui teren de sport, acestea fiind localități în care cel mai probabil pe acele terenuri vor paște gâștile, oile, vacile sau măgarii satului? Să înțeleg că apelați la modalități de feng shui? Tupeul de PSD-ist ignoră orice rațiune de bun simț. Pot înțelege interesele politice și disperarea electorală, dar măcar fiți decenți, pentru că cetățeanul, constănțeanul, este călcat pe cap. Sunt primării PNL care, în acest mandat, au primit sume infime. De exemplu, localității Mihai Viteazu, din 2016 până astăzi, i s-au alocat sume care nu depășesc 250.000 de RON. În România, doar Elena Udrea a reușit să facă terenuri de sport în pantă. Acum, la Constanța, avem o nouă anomalie, construirea de terenuri de sport și amenajarea de parcuri pentru oi și măgari, adică mangleli PSD-iste.

Este inadmisibil ca, în același județ, să avem atât de multe contraste- orașe care seamănă cu cele occidentale și sate care sunt din lumea a treia. Transparența este în avantajul fiecărei primării și mai ales în interesul fiecărui cetățean al acestui județ, iar acesta este unul din principiile de bază cu care PNL se luptă în Consiliul Județean în acest mandat. Este ușor să maschezi realitatea, însă știm bine vorba populară: ”Minciuna are picioare scurte!””.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.