Marian Crușoveanu, PNL: „PSD transformă fondurile europene într-un butoi de pulbere, pe plan european”

Marian-Crusoveanu

Marian Crușoveanu, deputat PNL, atrage atenția că Partidul Social Democrat transformă fondurile europene „într-un butoi de pulbere, pe plan european.”

Într-o declarație politică, acesta afirmă că România se află într-un moment istoric fără precedent.

„Prin Programul de Redresare şi Rezilienţă, România poate accesa un plan de finanţare de 30 de miliarde de euro. Aceste fonduri sunt esenţiale în ceea ce priveşte dezvoltarea României, în exerciţiul european financiar 2021-2027.Uniunea Europeană a iniţiat acest program, în valoare de 672,5 miliarde de euro, fonduri distribuite tuturor statelor membre, iar acest acord trebuie ratificat de către fiecare stat membru, în parlamentele naţionale. Ameninţările şi şantajul la care recurg liderii PSD reprezintă un atac direct, nu doar prin România, dar şi pentru întreaga Uniune Europeană. În cazul în care acest plan nu este ratificat de Parlamentul României, vom avea o situaţie fără precedent, prin care să fie blocat dreptul românilor de a avea şcoli, spitale şi drumuri în anii următori.”, spune parlamentarul constănțean.

Acesta subliniază că atacurile venite din partea PSD, pe acest subiect, pun România în situaţia de a pierde fonduri esenţiale care au în vedere redresarea României.

„Tipul de mesaje şi discurs, practicate de PSD, arată iresponsabilitatea privind depăşirea efectelor cauzate de pandemia de COVID-19. Aceste fonduri se vor regăsi în toate domeniile vieţii, astfel încât traiul şi serviciile publice, pentru fiecare, să poată fi îmbunătăţite în fiecare localitate din România.”, a subliniat Marian Crușoveanu.

În luna august 2020, PNL a lansat programul ”Reclădim România”, un plan naţional de investiţii şi relansare economică, având ca obiectiv un nou model de a guverna şi de a reaşeza priorităţile statului. ”Reclădim România” a fost viziunea PNL de a fi cu un pas înainte, de a pregăti ţara pentru Planul de Rezilienţă şi Redresare Economică.

„Bunăstarea care se urmăreşte prin acest program înseamnă cetăţeni liberi, puternici şi independenţi faţă de stat. Declaraţiile liderilor PSD şi atacurile pe care le lansează nu fac altceva decât să blocheze cursul istoric şi dreptul românilor la dezvoltare.Fiecare român merită drumuri, spitale şi şcoli demne de secolul 21, iar prin Programul de Rezilienţă şi Redresare Economică avem la dispoziţie 30 de miliarde de euro, care să se regăsească în fiecare localitate din România. Șantajul PSD nu este unul împotriva Guvernului, ci este un şantaj la adresa fiecărui român care speră la o viaţă mai bună în România. Șantajul la care recurg Ciolacu, Tudose şi Grindeanu nu reprezintă altceva decât un stil de a-i ţine pe cetăţeni dependenţi de stat şi uşor de controlat. Fondurile europene au schimbat localităţi din România şi au dat şansa unor comunităţi de a vedea lumina zilei, de aceea sper ca raţiunea să învingă în rândul PSD şi să susţină acest plan european, căci numai astfel putem dezvolta şi schimba cursul istoriei României.Voinţa politică, în momentul de faţă, nu este despre PSD, PNL sau USR. Este despre o Românie dezvoltată, puternică în Europa. Fiţi responsabili, domnilor de la PSD, şi nu reaprindeţi acest butoi de pulbere, pentru că bubuiţi viitorul României, dar şi speranţa şi dreptul fiecărui român la o viaţă mai bună!”, le-a transmis Marian Crușoveanu PSD-iștilor.Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Marian Crușoveanu, PNL: „PSD transformă fondurile europene într-un butoi de pulbere, pe plan european”

  1. iar isi da psd in petec Nu numai ca ei nu au fost in stare sa acceseze fondurile ue dar acum mai si pun piedica Asta-i dragostea lor pentru poporul roman Ii doare in basca -orgoliul lor politic este suprem

  2. Tu ai vota ceva fara sa stii ce votezi ?Guvernul de ce refuză să prezinte in parlament programul.Avand in vedere că peste 50% din suma reprezintă credite cu atât mai mult se impune informarea parlamentului inainte de vot.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O persoană plecată de 21 din România, care locuiește în Franța și lucra pentru o companie din Olanda, numită de USR PLUS șefă la Autoritatea de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră

lun mart. 15 , 2021
Una dintre cele mai importante instituții din economia României va fi condusă de o persoană plecată din țară de mai bine de 21 de ani. Este vorba despre Autoritatea Competentă de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (ACROPO), care are sediul în Constanța. Premierul Florin Cîțu a numit […]
Gabriela Dan-Unterseh, stabilită de 21 de ani în Franța, se întoarce în țară pentru a conduce una dintre cele mai importante instituții din economia României. Sursă foto: Facebook

V-ar putea interesa și: