Marian Crușoveanu, PNL: România are de făcut un salt uriaș în ceea ce privește colectarea selectivă a deșeurilor

Campania națională de informare, conștientizare și educare, organizată de Ministerul Mediului, denumită „Reciclăm în România”, a ajuns și la Constanța.

„Subiectul reciclării este unul extrem de important, având în vedere că țara noastră este printre cele codașe la nivelul Uniunii Europene. Țin să îl felicit pe ministrul mediului, colegul nostru din PNL, Mircea Fechet, pentru demersul de responsabilizare civică în ceea ce privește colectarea selectivă a deșeurilor. În următorii ani, România are de făcut un salt uriaș, atât în ceea ce privește infrastructura de colectare, sortare și depozitare a deșeurilor, cât și colaborarea instituțională între autorități publice, companii private din domeniul reciclării, ONG-uri dar și cetățeni.”, a declarat Marian Crușoveanu, deputat PNL, prezent la evenimentul de astăzi.

Parlamentarul a subliniat că în acest proces de responsabilizare civică de protejare a mediului și reciclare selectivă este obligatoriu să fie inclus și sistemul de educație, astfel încât să încurajăm reciclarea selectivă a deșeurilor.

„Vom putea atinge țintele prin colaborare și efort comun, conștientizarea, educarea și informarea fiind pași esențiali de care cu toții avem nevoie.”, a punctat Crușoveanu.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O firmă din Constanța, amendată pentru că fabrica ilegal uniforme de polițiști

vin aug. 4 , 2023
La data de 4 august 2023, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat verificări la punctul de lucru al unei societăți comerciale din municipiul Constanța. Astfel, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 20 de articole de echipament din compunerea uniformelor polițiștilor, în valoare […]

V-ar putea interesa și: