Marian Crușoveanu: PNL și-a ținut promisiunea și a votat pentru creșterea pensiilor

Proiectul de lege pentru creșterea pensiilor românilor a fost votat de Camera Deputaților.

„PNL și-a ținut promisiunea și a susținut, prin vot, acest demers legislativ. Seniorii României merită să aibă un trai mai bun și mai ales respect după o viață de muncă. În ultimii 4 ani, PNL a majorat punctul de pensie de trei ori – de la 1265 lei la 1785 lei.”, a scris deputatul liberal Marian Crușoveanu pe pagina sa de Facebook.

Parlamentarul a subliniat că, în același timp, PNL ține la următorul principiu: majorarea pensiilor trebuie să fie una sustenabilă.

„Acest lucru înseamnă să avem finanțare pentru creșterea pensiilor, nu doar în 2024, dar și în anii următori.”, a mai spus deputatul.

„Legea adoptată se susține pe 4 principii, cu scopul de a elimina inechitățile din sistem, prin recalcularea și aplicarea unor criterii unitare bazate: contributivitate, stabilitate, solidaritate și egalitate.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cristina Dumitrache, PSD: „Astăzi am votat Legea Pensiilor, respectând în acest fel promisiunile noastre de a îmbunătăți sistemul de pensii și de a spori veniturile pensionarilor”

lun nov. 20 , 2023
Partidul Social Democrat și Guvernul României, sub conducerea lui Marcel Ciolacu, își respectă angajamentele față de populația vârstnică, a declarat Cristina Dumitrache, deputat PSD. „Astăzi am votat Legea Pensiilor, respectând în acest fel promisiunile noastre de a îmbunătăți sistemul de pensii și de a spori veniturile pensionarilor. Obiectivul este să […]

V-ar putea interesa și: