Marian Crușoveanu, PNL: „Sunt convins că județul nostru poate deveni un pol economic al Europei, de importanță strategică, iar Techirghiol, stațiunea balneară numărul 1 a României”

Marian Crușoveanu, deputat PNL, a atras astăzi atenția asupra faptului că în județul Constanța se întâmplă și lucruri bune. Unul dintre ele este construirea unui sediu nou pentru Primăria Techirghiol.

„Țin să îl felicit pe primarul orașului #Techirghiol, Iulian Soceanu, împreună cu echipa sa, pentru realizarea clădirii noi a primăriei. Acest obiect va însemna nu doar respect pentru comunitatea locală, ci și servicii publice de calitate într-un mediu instituțional corespunzător. În ultimii ani, au fost realizate investiții importante pentru localitate și mă bucur că primarul a continuat în această notă, astfel încât faptele devin o carte de vizită vizibilă pentru activitatea sa.”, spune deputatul liberal.

În opinia sa, aceste investiții în infrastructura locală oferă o notă de bunăstare locuitorilor și încredere că alegerea lor se materializează în proiecte realizate.

„Îl asigur pe colegul meu că, din calitatea mea de deputat, voi fi un susținător al dezvoltării județului Constanța, mereu deschis la proiecte care vor reda garanția unei vieți mai bune locuitorilor. Sunt convins că județul nostru poate deveni un pol economic al Europei, de importanță strategică, iar Techirghiol, stațiunea balneară numărul 1 a României. Cu siguranță, noul sediu al primăriei din Techirghiol îi va deservi atât pe locuitorii de astăzi, cât și multe generații de azi înainte. O faptă bună va fi mereu adusă aminte, mai devreme sau mai târziu!”, a mai spus Marian Crușoveanu.

Valoarea totală a investiţiei a fost de aproximativ 1,2 milioane de lei, cu aproximativ 200.000 de lei mai puţin decât era prevăzut iniţial, banii alocaţi pentru această importantă investiţie fiind din bugetul local, din taxele şi impozitele plătite de locuitori.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Marian Crușoveanu, PNL: „Sunt convins că județul nostru poate deveni un pol economic al Europei, de importanță strategică, iar Techirghiol, stațiunea balneară numărul 1 a României”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Iancu Ţucărman, supravieţuitor al trenurilor morţii din timpul Pogromului de la Iaşi, a murit la 98 de ani

Fri Jan 8 , 2021
Iancu Ţucărman, supravieţuitor al trenurilor morţii din timpul Pogromului de la Iaşi, a murit vineri, la vârsta de 98 de ani, fiind infectat cu SARS-CoV-2, a anunţat Ambasada Israelului la Bucureşti. „Supravieţuitor al unor orori inimaginabile din timpul Pogromului de la Iaşi, un om cu o dorinţă de viaţă incredibilă, […]
iancu-tucarman