Marian Crușoveanu: „PNL: un partid unit, stabil și orientat spre fapte și realizări, la nivelul guvernării, atât locale, cât centrale”

Marian Crușoveanu: „PNL: un partid unit, stabil și orientat spre fapte și realizări, la nivelul guvernării, atât locale, cât centrale”

PNL a avut azi două evenimente importante: Liga Aleșilor Locali și Consiliul Național al Partidului.

„Stabilitate, predictibilitate, prosperitate pentru români. Sunt cuvintele-cheie care au fost rostite de aproape toți liderii #PNL, la activitățile-maraton organizate la Poiana Brașov. La aceste întâlniri, românii au putut vedea o nouă față a PNL: un partid unit, stabil și orientat spre fapte și realizări, la nivelul guvernării, atât locale, cât centrale.”, a declarat Marian Crușoveanu, parlamentar PNL și secretat general al organizației din Constanța.

„Alegerile interne de anul trecut reprezintă o lecție extrem de bună pentru noi toți. Competițiile dintre colegi sunt competiții pentru idei, soluții și proiecte, exact atmosfera de lucru pe care am avut-o zilele acestea, iar românii au nevoie să vadă că în PNL există acest curent orientat spre stabilitate politică și guvernamentală a României, mai ales în contextul actual de crize multiple suprapuse.”, a mai spus acesta.

În opinia sa, o rezoluție extrem de binevenită adoptată la acest Consiliu Național se referă la înființarea unor birouri speciale, pe lângă Consiliile Județene, în vederea sprijinirii românilor plecați în străinătate.

Felicitări colegilor care au candidat în aceste alegeri interne și succes în activitate celor care au fost aleși!”, le-a transmis Marian Crușoveanu.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Alarmă de incendiu la City Mall Constanța

Fri May 27 , 2022
O alarmă de incendiu a izbucnit, vineri, la City Mall Constanța. Alarma a fost declanșată dintr-un magazin. Clienții au fost invitați afară din incintă. În ciuda alarmei, angajații unor magazine nu s-au grăbit să evacueze zona. Una dintre ele a declarat că s-au obișnuit deja cu alarmele. ISU Dobrogea a […]
city-mall-constanta