Marian Crușoveanu, PNL: „Unii politicieni nu vor să fie utili, ci mai degrabă importanți”

marian crusoveanu
Marian Crușoveanu

Parafrazându-l pe Churchill, problema zilelor noastre constă în faptul că unii politicieni nu vor să fie utili, ci mai degrabă importanți, spune Marian Crușoveanu, secretarul general al PNL Constanța.

„Zilele acestea, se încheie perioada de carantină pentru românii repatriați din Italia. În cursul zilei de ieri, prefectul județului Constanța ne-a anunțat că persoanele din alte județe, aflate în centrele de carantină din județul nostru, au plecat spre casele lor. Știu că salvarea românilor din Italia și repatrierea lor în centrele de carantinare din județul nostru a stârnit o serie de reacții în rândul cetățenilor. Cu siguranță, aceste reacții nu ar fi fost atât de puternice, dacă nu am fi avut instigări din partea unor politicieni total iresponsabili, care au folosit contextul repatrierilor într-un mod dizgrațios, politizând un subiect atât de sensibil.”, a spus Marian Crușoveanu, pe pagina sa de Facebook.

Acesta apreciază că autoritățile locale, în frunte cu prefectul George Niculescu, au gestionat impecabil situația românilor repatriați din Italia, care au stat în carantină în Constanța.

„În momentul repatrierilor românilor din Italia, s-au făcut tot felul de scenarii de către acești politicieni iresponsabili ai PSD, s-au prezentat tot felul de imagini de a-i discredita pe cei aflați în carantină, s-au desenat imagini negative, s-au făcut previziuni sumbre, doar-doar pentru a profita de o situație critică. Se confirmă faptul că autoritățile locale, în frunte cu prefectul județului Constanța, George Niculescu, au gestionat impecabil această situație, în timp ce domnii care au criticat, am observat că nici măcar nu și-au cerut scuze sau nu și-au retras public declarațiile iresponsabile făcute în momentul respectiv. Este inadmisibil ca momentele critice să fie transformate în răzbunări politice, așa cum este inadmisibil ca această pandemie să fie transformată într-o campanie electorală.”, a mai spus liberalul.

Marian Crușoveanu consideră că anumiți politicieni sunt total inconștienți și nu înțeleg că, în lupta cu pandemia, cu toții ne aflăm în aceeași barcă.

„Protejarea cetățenilor și salvarea de vieți reprezintă o prioritate pentru noi toți. Observăm că isteriile politice ale domnii de la PSD față de acei oameni nevinovați care au fost în carantină în județul nostru vor lăsa o pagină tristă a istoriei contemporane a României, că într-un moment de criză, în loc să fie solidari, au dramatizat, au politizat, au insinuat, au jignit niște oameni aflați la nevoie. Este lăudabil faptul că, în această perioadă, am avut oameni raționali, oameni care au avut tăria de a trece cu pieptul în față peste toate criticile, atacurile, jignirile, pentru a proteja persoanele aflate în carantină.”, a apreciat secretarul general PNL Constanța.

Acesta remarcă și faptul că turismul nu a fost distrus, nu a fost nici presiune pe sistemul medical în Constanța, iar județul nu a devenit un focar de infecție, în timp ce declarațiile unor domni rămân o mărturie a modului superficial și politicianist de a trata o situație.

„Acești ghicitori ambulanți ai politicii locale își vor primi, cu vârf și îndesat, tot ceea ce merită, după ce va trece această pandemie globală.În momentul de față, mai sunt aproximativ 749 de persoane în centrele de carantină din județul nostru, persoane cu domiciliul în Constanța. Ca o informare suplimentară, cei care au jignit și care au adresat injurii persoanelor venite prin transporturile umanitare, pentru a fi carantinați în județul nostru, ar putea fi vecinii, prietenii, rudele sau parte din familiile noastre.”, a conchis Marian Crușoveanu.


energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Firmele își vor putea achita online taxele către bugetul de stat pe ghiseul.ro

Thu Apr 9 , 2020
Sistemul Național Electronic de Plată, operabil de pe ghiseul.ro, va fi extins pentru a introduce posibilitatea de plată a obligațiilor datorate bugetului general consolidat și pentru persoanele juridice și alte entități fără personalitate juridică. Guvernul a aprobat astăzi o Hotărâre în acest sens. Totodată, prin extinderea acestui portal, persoanele juridice […]