Marian Crușoveanu: „Protejarea regimului democratic rămâne o luptă în fiecare zi și depinde de fiecare dintre noi”

Marian Crușoveanu: „Protejarea regimului democratic rămâne o luptă în fiecare zi și depinde de fiecare dintre noi”

În fiecare an, pe 23 august, pe plan european, este marcată ziua comemorării victimelor stalinismului și nazismului, în timp ce în România, această dată reprezintă Ziua comemorării victimelor fascismului și comunismului.

„În numele unor ideologii, au fost sacrificați, torturați, decenii la rând, români care au crezut în valorile democratice. Această zi este dedicată tuturor celor care au fost sacrificați pentru ideea de libertate, toleranță și pace.”, a spus Marian Crușoveanu, deputat PNL.

„Comemorarea acestei zile este triumful libertății și respectul față de semenii noștri. Nicio ideologie nu ar trebui să fie mai presus de ființa umană, nicio ființă umană nu ar trebui pedepsită, prigonită, prin încălcarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului.

De-a lungul timpului, Partidul Național Liberal a fost un stâlp al protejării libertății individuale și unității naționale. Prin comemorarea acestei zile, PNL are misiunea de a continua protejarea valorilor democratice, a libertăților și drepturilor individuale în procesul de consolidare a valorilor europene și transatlantice.

Victimele acestor ideologii rămân un exemplu de sacrificiu care ne vor reaminti mereu de triumful neînfrângerii și curajul față de o putere politică autoritară și inumană. Protejarea regimului democratic rămâne o luptă în fiecare zi și depinde de fiecare dintre noi.”, a declarat deputatul PNL.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un pompier i-a salvat viața, riscând-o pe a sa. Acum are nevoie disperată de ajutor. Tragedia unei foste învățătoare

mar aug. 24 , 2021
O fostă învățătoare a ajuns într-o situație limită și cere ajutorul prietenilor. I-am cerut acceptul să îi prezentăm cazul public. Dana a predat copiilor de la Școala Gheorghe Țițeica din Constanța, în urmă cu mai mulți ani. O persoană muncitoare, decentă, pe care copiii o iubeau. Viața a încercat-o greu. […]

V-ar putea interesa și: