Marian Crușoveanu: „Unirea lui Cuza” are un simbolism aparte valabil și astăzi

24 ianuarie 1859, Unirea Principatelor Române, este ziua în care s-a născut, de iure, națiunea română. Un moment istoric, în care elitele au făcut un pas hotărâtor spre Europa și valorile europene.

„Ideile liberale și revoluționare ale unei generații de excepție, în care regăsim mari nume precum Cuza, Kogălniceanu, Catargiu, Alecsandri, Brătianu, Știrbei, Bibescu, Rosetti, pledând pentru cauza românilor, au reușit să dea o direcție unui proiect național. Astfel, „Unirea lui Cuza” are un simbolism aparte valabil și astăzi, acela că noi, românii, avem talentul de a înfăptui proiecte mărețe atunci când suntem uniți. Lupta pentru România puternică continuă în fiecare zi, cu fiecare dintre noi. La mulți ani, națiune unită!”, a transmis, cu ocazia aceasta, deputatul PNL Marian Crușoveanu.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Poliția vă avertizează să nu deschideți emailurile cu acest mesaj

mar ian. 24 , 2023
Poliţia Română îi avertizează pe toți cei care au primit un email cu mesajul „Alertă de tentative de atac cibernetic” să nu-l deschidă. Este un mesaj fals și periculos. Poliţia Română transmite, marţi, că infractorii cibernetici continuă să vizeze utilizatori din România prin atacuri de tip phishing. „Alertă de tentative […]

V-ar putea interesa și: