Marian Crușoveanu: „Unirea lui Cuza” are un simbolism aparte valabil și astăzi

24 ianuarie 1859, Unirea Principatelor Române, este ziua în care s-a născut, de iure, națiunea română. Un moment istoric, în care elitele au făcut un pas hotărâtor spre Europa și valorile europene.

„Ideile liberale și revoluționare ale unei generații de excepție, în care regăsim mari nume precum Cuza, Kogălniceanu, Catargiu, Alecsandri, Brătianu, Știrbei, Bibescu, Rosetti, pledând pentru cauza românilor, au reușit să dea o direcție unui proiect național. Astfel, „Unirea lui Cuza” are un simbolism aparte valabil și astăzi, acela că noi, românii, avem talentul de a înfăptui proiecte mărețe atunci când suntem uniți. Lupta pentru România puternică continuă în fiecare zi, cu fiecare dintre noi. La mulți ani, națiune unită!”, a transmis, cu ocazia aceasta, deputatul PNL Marian Crușoveanu.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Poliția vă avertizează să nu deschideți emailurile cu acest mesaj

mar ian. 24 , 2023
Poliţia Română îi avertizează pe toți cei care au primit un email cu mesajul „Alertă de tentative de atac cibernetic” să nu-l deschidă. Este un mesaj fals și periculos. Poliţia Română transmite, marţi, că infractorii cibernetici continuă să vizeze utilizatori din România prin atacuri de tip phishing. „Alertă de tentative […]

V-ar putea interesa și: