Marian Crușoveanu: „Vizita fulger a primului-ministru al României în Ucraina este un semnal puternic de solidaritate și de susținere a rezistenței poporului ucrainean în fața agresiunii Rusiei”

Vizita fulger a primului-ministru al României, Nicolae Ciucă, în Ucraina este un semnal puternic de solidaritate și de susținere a rezistenței poporului ucrainean în fața agresiunii Rusiei, consideră deputatul PNL Marian Crușoveanu.

„Cetățenii din Ucraina au nevoie de acest sprijin, au nevoie de încurajare, pentru că lupta lor este și lupta noastră. Independența, libertatea și valorile democratice nu sunt negociabile. Societatea românească a arătat un sprijin extraordinar și o mobilizare exemplară pentru cei care au fugit din calea bombelor.”, a subliniat acest.

Liberalul mai spune că merită reținut, din această vizită, următoarea declarație a primului-ministru al României: ”Comunitatea română din Ucraina și cea ucraineană din #România sunt veritabile punți de legătură între societățile noastre. Etnicii români sunt buni cetățeni ai Ucrainei. Asigurarea deplină a respectării drepturilor identitare ale etnicilor români, inclusiv a celor lingvistice, va face ca societatea ucraineană să devină mai puternică.”

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Gazprom taie gazele către Bulgaria și Polonia

Tue Apr 26 , 2022
Compania rusă Gazprom a informat compania bulgară de stat Bulgargaz că va întrerupe livrările de gaze începând de miercuri, a anunţat, marţi, Ministerul Energiei din Bulgaria, transmite Reuters. Ministerul a precizat că, împreună cu companiile de stat de gaze, a luat măsuri pentru a găsi aranjamente alternative pentru furnizarea de […]