Marian Vasiliev, candidat independent la Primăria Constanța: „Nu sunt dator nimănui. Asta-i trebuie Constanței. Singura mea datorie va fi către cetățeni” VIDEO

Marian Vasiliev, candidat independent la Primăria Constanța

Marian Vasiliev, candidat independent la funcția de primar al municipiului Constanța, a făcut un gest unic în această campanie electorală (și nu numai). Și-a înregistrat demisia la notar. Dacă nu își va duce la îndeplinirea promisiunile făcute în campanie, demisia va intra în vigoare.

A vorbit despre acest lucru, dar și despre ce vrea să facă pentru Constanța și pentru constănțeni, într-un interviu video acordat publicației noastre.

https://www.facebook.com/CT100.RO/videos/3456931804364661

Primul angajament luat este ca Primăria Constanța să construiască apartamente care să coste maximum 27.500 de euro. Cel de-al doilea se referă la transformarea radicală a parcului Tăbăcărie.

„Eu consider că parcul Tăbăcărie trebuie să devină cel mai modern parc din România. Trebuie să fie înconjurat de o promenadă în jurul lacului. Acolo unde nu se poate, pentru că s-au extins lucrări până în buza apei, vom construi deasupra apei”, a spus Marian Vasiliev.

Vrea să readucă la viață și trenulețul cunoscut de constănțeni. De data aceasta, va fi însă un tren electric, ce va înconjura lacul.

Candidatul independent a promis că va reintroduce și tramvaiul în Constanța, o modalitate de transport modernă, care se regăsește în toate metropolele europene. Va fi un tramvai modern, care nu face zgomotul cu care ne-au obișnuit vechile tramvaie.

O altă idee interesantă referitoare la mobilitatea urbană este înființarea unui serviciu de taxi administrat de actualul CT BUS. Mai mult, Marian Vasiliev propune ca un număr de mașini să fie destinat exclusiv femeilor. Este o idee pe care a văzut-o în Norvegia și care funcționează acolo cu succes.

Vasiliev a mai spus că, dacă va fi primar, va întoarce orașul către mare – atuul orașului.

În ceea ce privește politicienii, acesta este foarte tranșant: „partidele sunt o adunătură de găști”.

Acesta crede că locuitorii Constanței vor ieși masiv la vot pe 27 septembrie, pentru că au înțeles că, în primul rând, trebuie să curețe primărie de găști.

„Sunt singurul „extraterestru” dintre cei care candidează, pentru că nu am afaceri în Constanța. Din acest motiv îmi permit să am și gura mare. Nicio persoană din Constanța nu poate să spună că „îmi este dator că l-am făcut primar”. Nu am cerut un pahar de apă, nu am primit un leu sponsorizare de la cineva din Constanța încât să am obligații ulterioare. Imaginați-vă găștile din Constanța care au căpușat primăria zece ani. Să vină la mine să ce? Nici nu ne cunoaștem, n-am nicio legătură cu ei. În primărie cunosc trei persoane din vedere. Nu cunosc funcționarii din primărie, nu cunosc șmecherașii din Constanța, dar știu de cineva că au luat terenuri, că au făcut golănii specifice Constanței. Nu am nicio treabă cu nimeni, nu sunt dator nimănui. Asta-i trebuie Constanței. Vă dați seama minunea care s-ar crea la Constanța ca un independent să câștige, responsabilitatea și recunoștința lui fiind doar către constănțenii care au ieșit la vot și care l-au susținut? Singura mea datorie va fi către cetățeni.”

Acesta a promis că nu va intra în niciun partid, pentru că singurul lui sprijin sunt oamenii din Constanța.

Marian Vasiliev a spus că un primar nu se poate îmbogăți decât dacă ia șpagă.

„În momentul când tu ca primar ai luat șpagă, ai devenit sclavul ăluia care ți i-a dat, și al prietenilor lui, și al găștilor din jurul lui, pentru că devii un papagal despre care vor vorbi urât și vor spune „A înghițit ăla, i-am dat 1.000 de euro, 10.000, 100.000 și a înghițit.” În momentul în care ai pus mâna pe banii oferiți ca șpagă devii cârpă și din momentul ăla vei executa ordine. Eu nu am de gând să devin cârpă și nu am nevoie de mia lor, nici de zece mii ai lor, de nimic. Eu vin și transform orașul acesta într-o metropolă, și asta nu poți să o faci decât dacă ești independent.”, a subliniat Marian Vasiliev.

Acesta a precizat că nu va mai candida a doua oară la Primăria Constanța.

Vă recomandăm și: Marian Vasiliev, promisiune cu demisie înregistrată la notar: „Primăria Constanța va construi apartamente și le va vinde cu 27.500 de euro” VIDEO


Comandat de: Marian Vasiliev, candidat independent. Executat de Matca Innovation SRL – portal www.CT100.ro. Cod mandatar financiar: 24200414


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Stelian Ion: „Mă deranjează ipocrizia și meschinăria primarului Decebal Făgădău”

joi sept. 17 , 2020
Stelian Ion, parlamentar USR, l-a criticat public pe primarul Decebal Făgădău, după ce acesta a luat decizia să acorde terenuri către 12 constănțeni care au fost numiți, de-a lungul timpului, cetățeni de onoare ai orașului. „S-a găsit bunul samaritean să împartă niște terenuri la final de mandat. Da, Decebal Făgădău […]
ion stelian, usr

V-ar putea interesa și: