Mariana Gâju asfaltează strada Felix Stroe

În total, în Cumpăna se reabilitează 30 de străzi (foto: Facebook)

Primărița din Cumpăna, Mariana Gâju, asfaltează strada Felix Stroe.

Mariana Gâju este președintele femeilor din PSD, Felix Stroe este președintele Organizației Județene a PSD. O stradă din Cumpăna îi poartă numele, după ce primărița a propus și insistat pentru acest lucru. Felix Stroe ar fi refuzat, dar se pare că, dacă cineva dorește să pună numele tău unei străzi, nu te poți opune.

marina gâju felix stroe
Felix Stroe cu o mână pe umărul Marianei Gâju, la o petrecere a PSD

Primăria Cumpăna lucrează de fapt la reabilitarea a 30 de străzi, la standarde europene. Este vorba de lucrări pe 10,7 km de drumuri intravilane. În acest moment, strada Felix Stroe este una de pământ, neasfaltată.

Strada Felix Stroe din Cumpăna (foto: Adevărul.ro)

Proiectul este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală. În prezent se lucreaza concomitent pe strazile Teiului , Visinilor si Cauciucului. Concret, sunt vizate străzile 1 Dimitrie Bolintineanu (paralel cu str.G.Bacovia), Zootehniei, Cerealelor, Plopilor (intre Spicului si Amurgului), aleea zona G, aleea Veteranilor / 3 tronsoane, Visinilor, Vasile Pirvan (str Iancu de Hunedoara- str. Vasile Lupu), Iancu de Hunedoara (intre str Vasile Pirvan si str Iancu Jianu), Vasile Lupu, Duiliu Zamfirescu, Carol I , I.L.Caragiale, Teiului, Castanilor, Iasomiei, Busuiocului, Arțarului, Stroe Felix, Alimanisteanu, Transformatorului(intre str. Berzei si
str. Alexandru cel Bun), Monumentului (intre sos.Constantei si str. Osman Gafar), Tractorului, Nucilor, Cauciucului, Dacia, Bujorilor, Aleea Stadionului, Berzei (intre str. Monumentului si str. Izvorului).

Strada poartă numele Felix Stroe din 2009, după votul consilierilor locali, la propunerea primăriței. Atunci, Felix Stroe a fost declarat şi cetăţean de onoare al aceleiași comune. La baza hotărârii a stat „susţinerea dezvoltării localităţii cu reţeaua de canalizare şi apă pe unele străzi din comună. Noi, acum 8 ani nu ne gândeam că o să ajungă ministru”, declară pentru Adevărul viceprimarul Cumpenei, Florin Neagu.Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Mariana Gâju asfaltează strada Felix Stroe

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Radu Mazăre, prins de autoritățile din Madagascar

mie mai 8 , 2019
Radu Mazăre, fostul primar al Constanței condamnat la închisoare, a fost prins de autorități miercuri în Madagascar, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Mazăre a fugit din Romania, unde se afla sub control judiciar, pe 30 decembrie 2017, și a ajuns în Madagascar, unde avea afaceri. Mazăre acuzase la momentul […]
radu mazare madagascar

V-ar putea interesa și: