Mariana Gâju, Cumpăna, câștigă al șaselea mandat de primar

mariana gaju

Mariana Gâju, primărița din Cumpăna, membră PSD, câștigă al șaselea mandat de primar.

Aceasta a obținut circa 60% din voturi.

„Dragii mei…am trăit un cumul de sentimente astăzi, iar cuvântul care poate caracteriza ceea ce simt acum este #MULȚUMIRE! Fiecăruia în partea vreau să vă mulțumesc pentru implicare și alegerea făcută și vreau să știți că Mariana Gâju este și va fi primarul tuturor, ca și până acum. Ați ales să continuăm, împreună, pentru binele fiecărui locuitor, suntem învingători, iar întâi de toate, proiectele noastre de viitor pentru Cumpăna sunt câștigătoare. Vă mulțumesc pentru emoțiile acestei zile și pentru încredere! Pornim cu dreptul, spre următorii patru ani!”, a spus aceasta.

Completare 14 octombrie 2021


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

George Scupra, PNL, câștigă lejer un nou mandat de primar în Ovidiu

lun sept. 28 , 2020
George Scupra, PNL, câștigă fără emoții un nou mandat de primar în Ovidiu. Acesta a obținut 69,95% din voturi. Este al treilea mandat pentru primarul din Ovidiu. Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp. Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate […]
Ovidiu George Scupra

V-ar putea interesa și: