Mariana Gâju, primărița din Cumpăna, salariu de peste 100.000 de lei pe an și patru mașini

mariana gaju

Mariana Gâju, primărița din Cumpăna, membră de frunte a PSD, și-a actualizat declarația de avere.

În ea figurează două terenuri intravilane și unul agricol, precum și două case și un spațiu comercial, toate în Cumpăna.

Mariana Gâju și-a păstrat toate cele patru mașini: Skoda Octavia, Renault Kangoo, un alt Renault (nu este specificat modelul) și un Iveco Daily.

A avut un salariu de 100.381 de lei în 2022, la care se adaugă un venit de 12.088 de euro reprezentând rambursarea cheltuielilor de deplasare la Comitetul Regiunilor din Bruxelles.

Veniturile familiei au fost completate de soț, Nicolae Gâju, care a adus acasă, din pensie, 28.000 de lei tot anul.

Soții Gâju nu au bani în bancă, dar nici datorii.

V-ar putea interesa și:

Primărița din Cumpăna, Mariana Gâju, vrea pensie specială, ca să i se redea „DEMNITATEA”

Mariana Gâju îi dă o lecție de administrație lui Vergil Chițac

Președinta Ligii Femeilor Primari din România, apucături de interlop. „Când ești singur la întuneric, dă-i una și lasă-l”. PSD tace!

Ionuț Rusu, viceprimar al Constanței și om de afaceri, a câștigat anul trecut 1.264.502 lei

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, venituri de peste 637.000 de lei în 2022

Lupu Mihai, președintele Consiliului Județean Constanța, urmărit penal pentru luare de mită într-un dosar DNA, și-a actualizat declarația de avere

Primarul Vergil Chițac nu mai are mașină, dar și și-a cumpărat încă o casă. Câștigă peste 20.000 de lei pe lună din pensie și salariu

Ce avere au Klaus Iohannis și soția


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Claudiu Năsui, USR: „Analfabetismul economic al domnului Ciolacu va duce la suferință și disperare”

mar iun. 20 , 2023
Claudiu Năsui, deputat USR și economist, a declarat, marți, că „analfabetismul economic al domnului Ciolacu va duce la suferință și disperare”. Năsui a făcut o comparație cu Ungaria, țară care a luat măsuri similare. Iată ce a scris pe pagina sa de Facebook: „Domnul Ciolacu vrea să plafoneze prețurile, sau […]
claudiu nasui

V-ar putea interesa și: