Mariana Gâju, primărița din Cumpăna, va candida la Președinția României: „E timpul ca România să aibă o femeie-președinte!”

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna

Mariana Gâju a anunțat, astăzi, 1 aprilie, că va candida la Președinția României.

Aceasta a explicat că s-a decis după ce a văzut, ieri, că în Slovacia alegerile prezidențiale au fost câștigate pentru prima dată în istorie de o femeie, novice în politică (n.r. Zuzana Caputova, avocată).

„Este timpul ca și România să aibă o femeie-președinte. Noi, femeile, suntem în stare de orice și trebuie să conducem această țară! Mă propun pe mine pentru această onoare, pentru că am dovedit că pot face administrație. Conduc de 20 de ani comuna Cumpăna și lumea mă votează în număr mare”, a spus aceasta.

Mariana Gâju a vorbit și despre experiența internațională pe care a căpătat-o.

„Fac parte din mai multe comisii la Bruxelles, am făcut parte din delegații în China, studiez cu atenție porturile și economia criculară. Fac cât cinci femei la un loc și cât 10 bărbați. Am experiență internațională, sunt diplomată și vorbesc binișor și limba engleză”, a declarat aceasta.

Întrebată dacă va fi susținută de partid, a spus că este sigură că da.

„Cine să candideze din partea PSD? Președintele nostru iubit, Liviu Dragnea, are probleme penale, nu-l va lăsa statul paralel. Vă spun, am analizat bine situația, eu sunt soluția. Așa cum mă iubesc cumpănenii mei, mă vor iubi și românii mei!”, a spus primărița

Ea spune că și-a ales și un simbol electoral care îi va însoți campania: vaca.

„Da, am ales vaca. Daea e cu oaia, eu sunt cu vaca. Vaca înseamnă originile noastre, vaca ne dă lapte, carne și piele ca să ne îmbrăcăm. V-ați uitat vreodată în ochii unei vaci? Ați văzut ce calzi și blânzi sunt! Voi candida la președinție! Urmăriți vaca!”, a spus Mariana Gâju.

Mariana Gâju se alfă, de cinci mandate, la conducerea Primăriei Cumpăna.

P.S. După cum am menționat în primul paragraf, astăzi este 1 aprilie (Ziua păcălelii). Știrea trebuie citită prin această prismă. Mulțumim celor care au înțeles și au apreciat gluma.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Mariana Gâju, primărița din Cumpăna, va candida la Președinția României: „E timpul ca România să aibă o femeie-președinte!”

  1. Doamna primar nu se spune „diplomată „poate diplomat .Deci nu promovați. Mergeți la cofetărie.

  2. este cea mai buna pacaleala ! dar daca chiar este convinsa de asta atunci chiar mi-e mila de ea E rupta total de realitate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Decebal Făgădău și-a anunțat demisia din PSD. „Voi candida independent la Primăria Constanța în 2020”

lun apr. 1 , 2019
Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, a anunțat astăzi, 1 aprilie, că își va da demisia din PSD și va candida independent la Primăria Constanța, în 2020. Edilul și-a motivat gestul prin faptul că proiectele sale nu au fost sprijinite concret de către colegii de guvernare. „Confirm, îmi voi da demisia […]
facilități fiscale

V-ar putea interesa și: