Mariana Gâju, PSD, mesaj de 8 martie: „Nimic nu se face decât prin femeie și pentru femeie”

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna
Mariana Gâju

Mariana Gâju, președintele Organizației Județene a PSD Constanța și primărița din Cumpăna, a transmis un mesaj, cu ocazia zilei de 8 martie, dar și o invitație.

„Femeia face lumea. Ea este suverană: nimic nu se face decât prin ea și pentru ea. Ambiţioase, dinamice, cu plăcerea muncii, emotive şi eficace, femeile fac ca intervenţia lor să fie mai intuitivă, mai psihologică, benefică întregii omeniri. Pentru toate doamnele si domnisoarele, timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de primavara pentru a le aduce  un omagiu. ”,spune Mariana Gâju.

Aceasta a precizat că organizația de femei a PSD Constanța va sărbători Ziua Internațională a Femeii într-un cadru festiv, la restaurantul Dorna din stațiunea  Mamaia, în ziua de  joi  7 martie 2019,  începând  cu  ora 1300,  împreună cu  aproximativ  900 de doamne și domnișoare, care vor participa la o petrecere cu muzică, dans și multe surprize.

Comunicatul de presă este însoțit și de un motto din Mahatma Gandhi, trimis de femeile social democrate și în anii trecuți:

„Femeia nu este sexul slab. E cel mai nobil dintre cele două, prin puterea sa de sacrificiu, de suferinţă în tăcere, de credinţă şi cunoaştere.”

Mariana Gâju va sărbători ziua de 8 martie și în comuna pe care o conduce de aproape 20 de ani, Cumpăna. Petrecerea va avea loc în Sala mare a Casei de Cultură din Cumpăna, în ziua de vineri, 8 Martie 2019, începând cu ora 14.30.

„Voia bună va fi susţinută de Formaţia “Regal” şi va fi completată cu momente artistice, multe alte surprize oferite de organizatori, precum și de un meniu adecvat acestei zile festive.”, spun organiaztorii.

Nota bene, nu este vorba despre o acțiune plătită din bani publici. Cine dorește să participe trebuie să achite 100 de lei. Înscrierile se fac la sediul Primăriei Cumpăna.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Forțele Navale Române participă la cel mai mare exercițiu militar organizat de Turcia

Wed Mar 6 , 2019
Forțele Navale Române participă, în aceste zile, la cel mai mare exercițiu militar organizat de Turcia. Două nave militare ale Turciei fac o escală de două zile în portul Constanța, în perioada 6-8 martie 2019, după care vor efectua o serie de exerciții, pe mare, în comun cu corveta „Contraamiral […]